Blue Book (revistă)

În acest articol vom explora diverse fațete legate de Blue Book (revistă), un subiect care a captat atenția și interesul oamenilor din întreaga lume. De la apariția sa, Blue Book (revistă) a stârnit curiozitate și dezbatere, iar impactul său a fost resimțit în diferite zone ale societății. Pe parcursul acestei scrieri, ne vom cufunda în analiza și reflecția asupra Blue Book (revistă), abordând implicațiile sale, evoluția sa în timp și relevanța ei astăzi. Prin acest articol, căutăm să oferim o viziune cuprinzătoare și îmbogățitoare asupra Blue Book (revistă), cu scopul de a oferi cititorului o înțelegere mai profundă și mai nuanțată a acestui subiect extrem de relevant.

Blue Book (revistă)
RedactorKarl Edward Harriman
Donald Kennicott (1929 - ianuarie 1952)
Maxwell Hamilton (februarie 1952 - mijlocul anilor 1950)
Andre Fontaine
Frederick A. Birmingham
Maxwell Hamilton (revenit din 1960)
B. R. Ampolsk (din 1967).
Publicată deThe Story-Press Corporation  Modificați la Wikidata
Primul număr  Modificați la Wikidata
Locul publicăriiChicago  Modificați la Wikidata
Limbălimba engleză  Modificați la Wikidata
Prezență online
a nu se confunda cu Proiectul Blue Book

Blue Book a fost o revistă americană populară în secolul al XX-lea cu o durată de apariție de peste 70 de ani din 1905 până în 1975.[1]

Prima revistă Blue Book conținea scrieri ale autorilor de science-fiction George Allan England și William Hope Hodgson, precum și seria Freelances in Diplomacy (1910) de Clarence New. Rider Haggard a mai publicat lucrări în revistă.

În anii 1920 în Blue Book au publicat popularii autori Edgar Rice Burroughs și Agatha Christie.

Note

  1. ^ "Blue Book—The Slick in Pulp Clothing", by Mike Ashley. Pulp Vault Magazine, No. 14. Barrington Hills, IL: Tattered Pages Press, 2011: pp. 210–53.

Legături externe

Vezi și