Discuție Format:Prim-miniștrii României

În acest articol, vom explora subiectul Discuție Format:Prim-miniștrii României în profunzime, analizând originile sale, impactul său asupra societății de astăzi și relevanța sa în diferite contexte. Vom aprofunda în cele mai relevante aspecte ale Discuție Format:Prim-miniștrii României, precum și în posibilele sale implicații pentru viitor. Printr-un studiu exhaustiv și multidisciplinar, căutăm să oferim o viziune completă și actualizată asupra Discuție Format:Prim-miniștrii României, pentru a oferi cititorilor noștri o înțelegere profundă și îmbogățitoare a acestui subiect. Vom aprofunda în diferite domenii de studiu legate de Discuție Format:Prim-miniștrii României, căutând să dezvăluim multiplele sale fațete și influența sa asupra vieții de zi cu zi.

În format sunt şi nume complete (Ion C. Brătianu) şi incomplete (mai multe -- Gheorghiu-Dej, Năstase etc.) Ar trebui să le adăugăm prenumele tuturor? //  GikÜ  vorbe  fapte  / luni, 27 octombrie 2008, 09:34, ora României şi RM.

Părerea mea: ar trebui să le adăugăm şi prenumele,pentru că,din moment ce este scris Ion C. Brătianu,nu văd de ce nu am scrie şi Gheorghe Gheorghiu-Dej. Acum,nu rămâne la părerea mea şi a lui Gikü,ci a întregii comunităţi a Wikipediei în limba română. Cu respect,TiberiuBalintRomânia
Singura raţiune pentru care se utilizează şi prenumele este aceea că numele respectiv coincide şi cu alte persoane prezentate în tabel, evitându-se astfel confuzia. Avem de-a face cu următoarele situaţii:
  • Catargiu: Barbu şi Lascăr
  • Ghica: Ion şi Dimitrie
  • Golescu: Ştefan, Nicolae şi Alexandru
  • Brătianu: Ion C., Dimitrie, Ion I.C., Vintilă
De aici necesitatea diferenţierii persoanelor prin folosirea prenumelor. --Rebel 17 august 2009 05:49 (EEST)Răspunde