În lumea de astăzi, Discuție Utilizator:Mihai Andrei este un subiect de mare relevanță și interes pentru un spectru larg al societății. Fie că este un subiect actual, o figură proeminentă, un eveniment istoric sau orice alt domeniu de importanță, Discuție Utilizator:Mihai Andrei a captat atenția oamenilor de toate vârstele și mediile. Această atenție se datorează, parțial, relevanței pe care Discuție Utilizator:Mihai Andrei o are în viața de zi cu zi a oamenilor, precum și impactului său în diferite domenii, precum politică, cultură, tehnologie sau economie. Acest articol încearcă să exploreze în continuare semnificația și importanța lui Discuție Utilizator:Mihai Andrei, precum și să ofere o analiză detaliată a impactului său asupra societății actuale.
Arhive: 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Bună seara! Vin cu rugămintea să treceți, dacă aveți posibilitate, prin articolul Mariann Budde, ca să verificați traducerea din engleză a termenilor bisericești, cu care sunt aproape sigur că sunteți mai familiarizat decât mine. Mulțumesc anticipat! // Gikü vorbe fapte 24 ianuarie 2025 23:24 (EET)
Eu am căutat anul trecut punțile de legătură între limbi, culturi și confesiuni. La începutul lui ianuarie am inițiat articolul despre Evagrie Ponticul, dezvoltat substanțial de Asybaris01. Între articolele pe care doresc le evoc aici se numără Podul Europa, Catolicism și ortodoxie răsăriteană, Palatul Poștelor din Timișoara și Vechiul cimitir evreiesc din Praga. Un proiect al meu de suflet se referă la categorizarea și evidențierea bisericilor romanice din diferitele țări ale Europei. Acestea constituie după părerea mea un liant care aduce popoarele (sau cel puțin pe turiști și pe ceilalți călători) mai aproape. De aceea am început să scriu despre Bisericile romanice din Vall de Boí. Într-un an în care conflictele armate au devenit tot mai asurzitoare în preajma noastră, mi s-a părut important să scriu despre Îngerul Alb, una din cele mai renumite fresce medievale din Serbia, care a fost în 1962 primul semnal de televiziune transmis prin satelit din Europa peste ocean. -- Mihai Andrei (discuție) 8 februarie 2025 13:04 (EET)
Bună ziua! Am observat ca ati schimbat editarea mea din articolul "Friedrich Merz". Totuși, in manualul despre link-uri din wikipedia engleza zice ca nu ar trebui sa punem doua link-uri unele langa altele. La Principii se explica faptul ca se poate crea o confuzie. Ca sa nu fie nicio una, putem adauga cuvinte de legatura. Asa am facut eu la articolul "Friedrich Merz", doar ca dumneavoastra ati revenit la modificarile anterioare.Am vazut ca scria "politician german", ambele cuvinte avand link, asa ca am schimbat la "politician de origine germana". Se putea crea o confuzie cum ca linkul duce la un articol despre politicieni germani. Daca gresesc va rog sa imi spuneti. Eu sunt nou ca editor si se poate sa ma insel. MR. MOAI 122456789 (discuție) 25 februarie 2025 11:37 (EET)
Răspunsul complet la acest sondaj nu ar trebui să dureze mai mult de 5 minute.
Echipa de Încredere și Siguranță a Produsului a creat recent Conturi Temporare disponibile pe 12 wiki. Există planuri de a extinde acest lucru pe un set mai mare de wiki-uri în următoarele săptămâni și luni și apoi de a continua mai târziu în acest an cu o implementare completă. Participarea dumneavoastră la acest sondaj ar fi extrem de valoroasă pentru a ne ajuta să înțelegem cât de bine funcționează conturile temporare și ce putem îmbunătăți în continuare.
Politica de confidențialitate pentru acest sondaj poate fi văzută la această legătură. Prin completarea acestui sondaj sunteți de acord cu termenii prevăzuți în politica de confidențialitate.
Vă mulțumim!
SGrabarczuk (WMF) (discuție) 27 februarie 2025 04:50 (EET)
Comitele secuilor (lat. comes siculorum) inca nu are articol, si nici macar redirect catre Scaunele secuiești (unde abia daca e pomenit) sau Ținutul Secuiesc. Arminden (discuție) 7 martie 2025 17:07 (EET)
Bună ziua,
Fundația Wikimedia efectuează un sondaj pe un grup de wikipedieni pentru a înțelege mai bine experiențele lor! De asemenea, dorim să intervievăm mai detaliat unii respondenți la sondaj veți fi eligibil pentru a primi un cadou de mulțumire pentru finalizarea unui interviu. Rezultatele acestei cercetări vor contura viitoarele lucrări menite să îmbunătățească experiențele pe wiki. V-am identificat ca fiind un candidat bun pentru această cercetare și am aprecia foarte mult participarea dumneavoastră la acest sondaj, care nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute.
Puteți vizualiza privacy statement a acestuia aici (traducere). Vă rog să mă contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri. Cu stimă, Sam Walton (talk) 11 martie 2025 14:02 (EET)
Domnule Mihai Andrei,
Vis-a -vis de datele pe care le afișați în legătură cu biserica istorică " Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil " de la Plopiș-Maramureș, vă rog să argumentați că a fost greco-catolică, nu cred că aveți argumente! Noi avem toate argumentele și putem proba că în Plopiș nu a existat greco-catolicism ( nu cred că este cazul în instanță, dar se poate și lucrul acesta)!
Vă rog să reveniți asupra datelor CORECTE!
Mulțumesc! ~2025-35081 (talk) 4 aprilie 2025 20:56 (EEST)
Am mai spus că nu sunt partizanul nici unei părți în conflictul ăsta (fratricid), dar uite că preotul Pop Daniel a avut dreptate. Și mai sunt cazuri în Maramureș și în Ardeal, știți f bine cine e cel care forțează nota și provoacă animozități. Eu nu am scris niciodată în introducerile articolelor vechea biserică ortodoxă, accentul era pus pe lăcașul de cult ca monument de arhitectură. Ce nu înțelege acel individ este că în anii de comunism s-au produs schimbări majore și în mintea oamenilor și în structura confesională a populației. Nu repari un abuz forțând lucrurile.--Țetcu Mircea Rareș 5 aprilie 2025 20:53 (EEST)