E-atît de-aproape fericirea

În contextul actual, E-atît de-aproape fericirea a devenit un subiect relevant de mare interes pentru un spectru larg de public. Fie datorită impactului său asupra societății, a relevanței sale istorice, fie a influenței sale în domeniul profesional, E-atît de-aproape fericirea a captat atenția oamenilor de diferite vârste, culturi și profesii. În acest articol, vom explora în profunzime diferitele aspecte legate de E-atît de-aproape fericirea, de la origini până la poziția sa astăzi. Îi vom analiza importanța, implicațiile și modul în care a modelat sau va continua să modeleze lumea din jurul nostru. Indiferent de cunoștințele tale anterioare despre E-atît de-aproape fericirea, acest articol îți va oferi informații valoroase și te va invita să reflectezi asupra relevanței sale în viața ta.

E-atît de-aproape fericirea

Afișul filmului
GenDramă
RegizorAndrei Cătălin Băleanu
ScenaristConstantin Stoiciu
ProducătorGheorghe Teban (dir. filmului)
Ioan Pall (prod. delegat)
StudioCasa de Filme Patru
DistribuitorRomâniafilm
Director de imagineFlorin Paraschiv
Valentin Popescu
MontajIulia Vincenz
SunetAlexandru Ureche
MuzicaRadu Goldiș
ScenografieNicolae Edulescu
CostumeGabriela Lăzărescu
MachiajAngela Ochișor
DistribuțieAlbert Kitzl
Diana Lupescu
Constantin Diplan
Premiera20 martie 1978
Durata91 min.
ȚaraRSR R.S. România
Limba originalăromână
Disponibil în românăoriginal
Prezență online

Pagina Cinemagia

E-atît de-aproape fericirea, menționat și sub formele E atît de-aproape fericirea și E atît de aproape fericirea, este un film românesc din 1978 regizat de Andrei Cătălin Băleanu. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Albert Kitzl, Diana Lupescu și Constantin Diplan.

Rezumat

Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

Distribuție

Distribuția filmului este alcătuită din:[1]

Dublaj de voce

Primire

Filmul a fost vizionat de 1.544.085 spectatori de spectatori în cinematografele din România, după cum atestă o situație a numărului de spectatori înregistrat de filmele românești de la data premierei și până la data de 31 decembrie 2014 alcătuită de Centrul Național al Cinematografiei.[3]

Note

  1. ^ E atât de aproape fericirea Arhivat în , la Wayback Machine. pe site-ul All About Romanian Cinema
  2. ^ „Teatru și filme românești: E atât de aproape fericirea (1977)”, Agerpres.ro, , arhivat din original la , accesat în  
  3. ^ „Situația numărului de spectatori înregistrat de filmele românești ieșite în premieră până la 31.12.2014” (PDF). Centrul Național al Cinematografiei. . Arhivat din original (PDF) la . Accesat în . 

Vezi și

Legături externe