Falkenseer Kuhlaake

În acest articol, vom aprofunda subiectul Falkenseer Kuhlaake, un subiect care a stârnit interesul multor oameni din întreaga lume. Falkenseer Kuhlaake este un subiect care acoperă diferite aspecte și implicațiile sale au un impact semnificativ asupra societății noastre. În acest sens, vom explora diferitele dimensiuni ale Falkenseer Kuhlaake, analizând relevanța sa actuală și proiecția sa în viitor. În plus, vom examina diferite perspective și opinii ale experților în domeniu, oferind o viziune completă și obiectivă asupra Falkenseer Kuhlaake. Prin urmare, acest articol își propune să ofere o viziune cuprinzătoare și actualizată asupra unui subiect care stârnește, fără îndoială, un mare interes astăzi.

Falkenseer Kuhlaake
Harta locului unde se află
Harta locului unde se află
PozițiaFalkensee
Germania
Coordonate52°34′34″N 13°08′09″E ({{PAGENAME}}) / 52.5762°N 13.1357°E
Suprafață169,65 ha  Modificați la Wikidata
Înființare  Modificați la Wikidata
Cod Natura 2000DE3444306  Modificați la Wikidata

Falkenseer Kuhlaake este o arie protejată (arie specială de conservare — SAC, sit de importanță comunitară — SCI) din Germania întinsă pe o suprafață de 169,65 ha, integral pe uscat.

Localizare

Centrul sitului Falkenseer Kuhlaake este situat la coordonatele 52°34′46″N 13°08′11″E / 52.5794°N 13.1364°E ({{PAGENAME}}).

Înființare

Situl Falkenseer Kuhlaake a fost declarat sit de importanță comunitară în septembrie 2000.[1][2]

Biodiversitate

Situată în ecoregiunea continentală, aria protejată conține 3 habitate naturale: Pajiști cu Molinia pe soluri calcaroase, turboase sau argilos-nămoloase (Molinion caeruleae), Păduri de stejar sau de stejar și carpen sub-atlantice și medio-europene de Carpinion betuli, Păduri acidofile de stejar bătrân cu Quercus robur pe câmpii nisipoase.[2]

La baza desemnării sitului se află mai multe specii protejate:[1]

Pe lângă speciile protejate, pe teritoriul sitului au mai fost identificate 7 specii de plante, 4 specii de mamifere, 1 specie de reptile.[1]

Note

  1. ^ a b c „Natura 2000 Standard Data Form for Falkenseer Kuhlaake”. Accesat în . 
  2. ^ a b „Falkenseer Kuhlaake”. biodiversity.europa.eu. Accesat în . 

Vezi și