Subiectul Sinbad and the Eye of the Tiger este de mare importanță astăzi, deoarece are un impact asupra mai multor aspecte ale vieții noastre de zi cu zi. Există perspective și opinii diferite în această chestiune, ceea ce îl face un subiect foarte discutat și generează un mare interes. De-a lungul istoriei, Sinbad and the Eye of the Tiger a fost subiectul a numeroase studii și cercetări care încearcă să înțeleagă influența sa asupra societății. În acest articol, vom explora diferite fațete ale Sinbad and the Eye of the Tiger și vom analiza relevanța sa în lumea contemporană. De la impactul său asupra economiei până la influența asupra culturii populare, Sinbad and the Eye of the Tiger este un subiect care merită atenția și reflecția noastră.
Sinbad și Ochiul Tigrului (în engleză Sinbad and the Eye of the Tiger) este un film fantastic regizat de Sam Wanamaker după un scenariu de Beverley Cross . În rolurile principale au interpretat actorii Patrick Wayne, Taryn Power, Jane Seymour și Patrick Troughton.
A fost produs de studiourile Andor Films și a avut premiera la 12 august 1977, fiind distribuit de Columbia Pictures. Coloana sonoră a fost compusă de Roy Budd . Este al treilea și ultimul film cu Sinbad lansat de Columbia Pictures, după A șaptea călătorie a lui Sinbad (The 7th Voyage of Sinbad, 1958) și Călătoria de aur al lui Sinbad (The Golden Voyage of Sinbad, 1973).
Cheltuielile de producție s-au ridicat la 3,5 milioane $[6] or $3 million[7] și a avut încasări de 20 milioane $.[7]
Mama vitregă cea rea, vrăjitoarea Zenobia, l-a transformat pe prinț într-un babuin pentru ca fiul ei Rafi să fie viitorul calif.
După ce ajunge în țara Charak pentru a-i cere prințului Kasim mâna surorii sale, frumoasa prințesă Farah, Sinbad Marinarul, erou al mărilor, pornește în căutarea unui magician capabil să rupă vraja. Acesta va trebui să se confrunte cu o mie de pericole.
|title=
(ajutor)
|title=
(ajutor)
|title=
(ajutor)
|title=
(ajutor)