Tudo

În zilele noastre, Tudo este un subiect care a căpătat o mare relevanță în societatea de astăzi. De la apariția sa, Tudo a captat atenția experților, academicilor și a oamenilor de toate vârstele. Fie datorită impactului său în sfera socială, economică sau tehnologică, Tudo s-a poziționat ca o temă de interes general care merită să fie analizată și discutată în profunzime. În acest articol, vom explora diferitele fațete ale Tudo, importanța sa în lumea de astăzi și posibilele scenarii viitoare care ar putea apărea din evoluția sa. Printr-o analiză detaliată, vom aborda cele mai relevante aspecte ale Tudo pentru a înțelege influența acestuia asupra vieții noastre de zi cu zi și asupra societății în ansamblu.

Tudo

Afișul filmului
Genthriller
RegizorIura Luncașu
ScenaristIura Luncașu
Salex Iatma[1]
ProducătorAndrei Băltărețu
StudioImagine8
DistribuitorMovieProduction
Director de imagineAndrei Băltărețu
MontajRoxana Maraloiu
MuzicaVictor Panfilov
Adrian Despot
ScenografieCristi Marin
CostumeCristi Marin
DistribuțieAylin Cadîr
Mihai Smarandache
Pavel Ulici
Premiera în România13 mai 2016
Durata93 minute
ȚaraRomânia
Limba originalăromână
Disponibil în românăoriginal
Buget4000 euro
Prezență online

Pagina Cinemagia

Tudo este un film românesc thriller din 2016 co-scris și regizat de Iura Luncașu. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Aylin Cadîr, Oana Cârmaciu, Bogdan Dumitrescu, Mihai Smarandache, Pavel Ulici. Filmul a avut avanpremiera la 15 aprilie în Sibiu, la Ramada[2] și premiera la 13 mai 2016.

Prezentare

Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

Tânărul Tudor (Mihai Smarandache) este un medic rezident promițător dar care n-are încredere în sine și în abilitatea sa de chirurg. Acesta se duce în secret în munți pentru găsi o fată sălbatică (Aylin Cadîr) despre care se crede ca este rănită. De această fată a aflat de la un pacient care a decedat. Tudor speră că va reuși s-o opereze și s-o salveze pe fată și astfel va demonstra ca este demn de o carieră în chirurgie.

Distribuție

Producție

A fost filmat în 14 zile în județul Sibiu, cu 17 oameni. Două zile filmările au avut loc la Gura Râului, unde începe povestea și 12 zile la Crinț.[4] Bugetul filmului a fost de 4000 de euro.[5]

Note

Legături externe

Vezi și