În lumea de astăzi, Utilizator:Laurap/Arhiva5 a devenit din ce în ce mai important. Fie că este în domeniul sănătății, tehnologiei, educației sau orice alt domeniu, Utilizator:Laurap/Arhiva5 a captat atenția experților și a publicului larg. De-a lungul anilor, am asistat la modul în care Utilizator:Laurap/Arhiva5 a evoluat și a devenit o problemă cheie în societatea noastră. În acest articol, vom explora în detaliu toate fațetele lui Utilizator:Laurap/Arhiva5, de la istoria sa până la aplicațiile sale actuale, cu scopul de a oferi o imagine de ansamblu completă și detaliată a importanței sale în lumea de astăzi.
După ce am dat revert, m-am uitat la contribuţiile lui (http://ro.wikipedia.orghttps://sapientiaro.com/Special:Contributions/193.231.133.67), şi am mai văzut că a mai făcut această precizare şi la alte personalităţi (despre care ştiam şi eu acest lucru). Pe de altă parte am văzut şi că a primit o invitaţie (http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Discu%C5%A3ie_Utilizator:193.231.133.67&action=history), aşa că am zis să îi acord credit. Pe de altă parte, ştiu că îi reproşasem lui Utilizator:Arie Inbar că pusese precizarea legată de originile evreieşti la mai multe articole... aşa că am zis că chiar nu ştiu ce e mai bine de făcut în acest caz... aşa că mi-am dat revert. --Vlad|-> 6 februarie 2007 23:47 (EET)
--193.231.133.67 7 februarie 2007 12:08 (EET)
De acord, dar nu ne putem aştepta ca omul să recunoască singur că face parte din acea etnie. Am citit recent un articol despre Marian Vanghelie (http://hotnews.ro/articol_16569-Vanghelie-un-primar-de-nota-5.htm), în care acesta afirmă că nu este rrom, ci că ar fi de origine evreiască, tatăl său emigrând în Israel. În acest ritm, şi Florin Cioabă va ajunge să declare că nu e ţigan.
Sunt de acord cu sursele care ar trebui să confirme astfel de afirmaţii, dar care ar fi acestea? Dacă susţine acest lucru o asociaţie a rromilor, se va crede că vorbeşte prostii, pentru a demonstra că are şi oameni de valoare printre ei, şi cum Pleşu nu cred că va recunoaşte aceasta, probabil că nu i se va cunoaşte adevărata etnie niciodată. --Cezarika1 8 februarie 2007 11:39 (EET)
Am remarcat ca aţi lucrat la articolul Istoria Bucureştiului. Cum şi eu aveam în lucru un articol acelaşi titlu, vă rog să-mi spuneţi dacă doriţi să-l completaţi cu evenimentele până în ziua de azi, sau îmi permiteţi mie să fac acest lucru.
Cu respect,
Vali 11 februarie 2007 22:39 (EET)
Bună, Laura. Ai recuperat Imagine:Capoteparty.jpg, dar nu era în regulă. Fişierul de la en.wp a fost şters între timp, şi în plus nu prea merge să spui că utilizezi cinstit o imagine pe care au furat-o alţii... Sursa este acea persoană (instituţie) căreia trebuie să-i cerem voie să utilizăm materialul.
Sursa originală e trecută la jurnalul privitor la imaginea asta la en.wp: „Source: Wiley Publishers, Web source: Amazon”. Motivul ştergerii este acesta: „copyvio, NOT fair use”. Mai multe explicaţii n-am găsit, dar pot să presupun că rezoluţia bună a imaginii nu a fost considerată compatibilă cu utilizarea cinstită. — AdiJapan ☎ 13 februarie 2007 15:45 (EET)
E ciudat, văd că acele pagini, chiar şterse, încă mai funcţionează (cele care conţineau ceva). Vezi de exemplu MediaWiki:Talkpagetext, care se afişează şi acum unde trebuie. Poate au fost recreate? Iartă-mă, în clipa asta nu prea am timp să verific. Trebuie să răspund rapid la cîteva mesaje şi apoi dispar. Toate bune! — AdiJapan ☎ 15 februarie 2007 17:45 (EET)
Laura, m-am uitat la lista administratorilor şi am ajuns la concluzia că din toţi 20 tu eşti cea mai potrivită pentru funcţia de checkuser. Ceilalţi fie sînt prea absenţi, fie se lasă prea des antrenaţi în conflicte (ori invers, nu se implică deloc în comunitate), fie sînt prea proaspeţi şi neştiutori. Aş vrea să te propun pentru checkuser, dar mai întîi am vrut să te întreb personal.
Cred că avem de fapt nevoie de 3 checkuseri. Dacă sînt numai 2 ajungem ca în caz de demisie a unuia din ei să fim nevoiţi să alegem la repezeală încă unul, sau să rămînem fără checkuseri şi apoi trebuie iar să pierdem timp cu alegerile. Trebuia să mă gîndesc la asta cînd a demisionat Rebel, dar nu mă aşteptam la retragerea lui Vlad.
Dacă ai nevoie de explicaţii despre checkuser ţi le pot da. De altfel nu e mare lucru, totul se poate spune într-un paragraf scurt.
Ce zici? Zi da. :-) — AdiJapan ☎ 16 februarie 2007 08:09 (EET)
Salut Laura! În primul rând, mulţumesc pentru convertirea legăturilor în date albastre. Cred că este mai bine aşa pe moment, fiind că se poate converti înapoi când va fi găsită soluţia. Până atunci, cred că este mult mai util să avem datele albastre :) Mulţumesc, Ronline. 亞洲自豪感 ✉ 17 februarie 2007 02:04 (EET)
Atenţie! Conţinutul acestei pagini are 40 KB. Unele browsere au probleme la modificarea paginilor în jur de 32 KB sau mai mari. Vă rugăm să luaţi în considerare posibilitatea de a împărţi pagina în mai multe secţiuni. Articolele mari pot fi divizate în subarticole, iar paginile de discuţii se pot arhiva.
Voi lua legatura cu donatorii de la editiile trecute si sper sa avem si acum cateva donatii. Voi dona si eu doua carti cat de curand, iar din luna martie voi trece mai des pe la Wikipedia, pentru ca in scurt timp imi voi face conexiunea la internet. Multumesc pentru ca te-ai implicat si ma bucur ca am ajuns la a treia editie a concursului. --Emily | ✍ 20 februarie 2007 18:07 (EET)
E nevoie de 25 de voturi pentru, în clipa asta are 24. Da, se pune o cerere la Meta. — AdiJapan ☎ 21 februarie 2007 11:34 (EET)
Am depus cerere la Meta. — AdiJapan ☎ 21 februarie 2007 17:43 (EET)
Nu este nici o problemă! Le-am pus pentru că doream să le dezvolt, prin prisma creştinismului. Le pot reînfiinţa la momentul potrivit într-o formă adecvată. M-am oprit la momentul acela pentru că doream să mă documentez.--OME 22 februarie 2007 12:38 (EET)
Bună, Laura! Mă gândeam să punem anunţ la SItenotice despre începerea concursului... Ce zici? Îl punem azi sau mai aşteptăm câteva zile? În legătură cu premiile, o să încerc să caut ceva de donat. — KlaudiuMihăilă Mesaj 25 februarie 2007 12:40 (EET)
Bună, Laura. îngâmfare am tradus din cuvântul german Eitelkeit (Vanity pe engleză)... şi mie mi s-a părut destul de dubios cuvântul dar l-am găsit într-un dicţionar online http://www.dictionar.ro/ şi nu mi se pare greşit (Vezi şi: Vanity). Expresia Girlie am găsit-o pe wikipedia germană: http://de.wikipedia.orghttps://sapientiaro.com/Girlie şi mi se pare a fi una internaţională. La fel şi termenul Girl Power este unul internaţional: en fr. În legătură cu termenul Préciosité nu am ştiut cum să-l traduc: fr, deoarece există şi pe germană (puţin germanizat): de şi pe engleză: en. Am preluat multe de pe portalul francez (de exemplu) şi am avut (încă mai am) greutăţi în a le traduce. Ma-ş bucura mult să participi la dezvoltarea portalului (care este foarte incomplet din păcate). goliath 25 februarie 2007 13:37 (EET)
Mulţumesc oricum. :-) — AdiJapan ☎ 26 februarie 2007 10:14 (EET)
Bună!
Imaginea asta, trimisă iniţial de tine, a fost suprascrisă; tare mă tem că noua imagine nu e DP-70. Poţi să te uiţi şi să-ţi dai cu părerea?
Laura, Vreau să particip şi eu la concursul de scriere. Mă gândesc pentru aceasta să extind un ciot Thor Heyerdahl. Crezi că este eligibil? Ciotul a fost creat tot de mine mai demult. --Cezarika1 1 martie 2007 20:20 (EET)
Mulţumesc de invitaţia de a participa la discuţia din Cafenea. Linkul de la Dilema din pagina dvs de utilizator nu mai e functional. - Inistea 8 martie 2007 03:56 (EET)
Te rog, Laura, articolul Filtru Christiansen avea de gînd să fie un ciot, dar m-am întins la vorbă şi a mai crescut un pic. Mai mult nu creşte, că mai multe nu ştiu şi nici n-am timp să caut. Deci mulţumesc pentru apreciere, dar nu mi-l nominaliza. Există cel puţin două pericole: (1) Lumea să creadă că eu aşa scriu articolele. (2) Cei care evaluează să umfle punctele numai de dragul meu. (Că doar tuturor le e drag de mine, nu?...) Dă-mi libertatea de a refuza să particip la concurs.
Singura mea satisfacţie la articolul ăsta este că măcar în privinţa lui noi stăm mai bine decît en.wp... — AdiJapan ☎ 8 martie 2007 14:23 (EET)
Articolul despre filmul Independenţa României a fost creat (de mine) înainte de 1 martie, însă nu l-am marcat ca ciot decât într-o mică acţiune de curăţenie ce a avut loc după acea dată, conform altor exemple similare. Nu cred că se încadrează în categoria sub 500 de caractere din cauza imaginii. Am descoperit o serie de chestii interesante despre film şi aş vrea să le aduc aici. Poate participa la concurs?--Alex:D|Mesaje 9 martie 2007 01:02 (EET)
Mulţumesc pentru mesajul referitor la categoria pentru exorcism. E bine "Ritual religios", dar m-aş uita şi la alte categorii. Nu ştiu însă unde să găsesc o clasificare a categoriilor în limba română, nu alfabetică, ci analitică. "Exorcism" ar ţine, la drept vorbind, de Ritualuri liturgice > Sacramentalii > Exorcism dar nu ştiu dacă există aşa ceva şi nici cum se poate face.wt 11 martie 2007 15:09 (EET)
Laura nu am încercat să ridic mingea la fileu. Am raţionat astfel: hai să stau deoparte câteva zile de wp (şi am stat) şi să citesc ceva pe subiect (m-am dus la o carte scrisă de un evreu - rabin - sper că am reţinut bine, poate te uiţi tu, e undeva pe pagina de gardă sau pe în pg 3). Apoi am venit şi am dat exemplu tocmai pentru a sublinia că nu orice informaţie trebuie luată şi introdusă în articol. Cu alte cuvinte am spus că o informaţie poate fi atrăgătoare pentru a susţine o anumită teză personală, dar asta nu ne interesează pe wikipedia. Încercăm să scriem articole utile pentru toate părţile, sau poate am putea spune mai corect: nu scriem articole pentru părţi, ci articole enciclopedice. Greşesc ? -- Pixi discuţie 11 martie 2007 15:17 (EET)
Am adăugat Exorcism la Ritualuri si am creat subcategoria "Rânduieli liturgice" la "Liturgică". Poate ar fi trebuit şi una intermediară între Rânduieli liturgice şi Exorcism, însă deocamdată sunt puţine pagini acolo. Sper că e bine. wt 11 martie 2007 15:42 (EET)
Nu, nu am nicio obiecţie în ceea ce priveşte nominalizarea articolului Istoria limbii române la concursul de scriere. Mulţumesc pentru faptul că l-aţi propus. --Mocu 12 martie 2007 12:26 (EET)
Sint pe Wikipedia românească - ca şi contribuabil, mă refer - abia de două zile şi deja primesc felicitări de la un veteran :) Spre ruşinea mea, trebuie să recunosc că nu mi-am pus vreodată problema de a contribui la un proiect de o asemenea amploare şi mă bucur că am posibilitatea să o fac. Sper să nu dezamăgesc nici in continuare.
Sunt flatată. Pagina pe care o lăudaţi e incă in lucru, deci stau bine :) Vă mulţumesc pentru ajustarea făcută: orice imbunătăţire e binevenită. Ăsta e doar unul din principiile de bază ale Wikipediei.
Mult succes in continuare. --MihaKrucz 15 martie 2007 15:25 (EET)
Nu mă deranjează, din contră. Tot ce să fac e să încerc să-l fac să se răzgândească să mai scrie aberaţii ! Este f important ! De ce ? Îi putem bloca contul, dar dacă se întoarce ca CTP şi vandalizează la greu ? Eu ştiu ce înseamnă că am blocat o mulţime de conturi create de el şi am reparat sute de vandalizări marca CTP. Nu cred că avem nevoi de aşa ceva. Suntem doar 2-3 (din cei 19) care stăm mai toată ziua pe wp şi ştergem prostiile altora din articole sau dăm reverturi. -- Pixi discuţie 15 martie 2007 22:07 (EET)
Am propus câteva completări ale procedurii de nominalizare a articolelor de calitate la Discuţie Wikipedia:Propuneri pentru articole de calitate#Completări procedură. Când ai vreme, te rog uită-te peste discuţie şi eventual exprimă o părere legată de subiect. --R O A M A T A 2007 mesaj 19 martie 2007 15:16 (EET)
OK, am înţeles. Dar mă gândesc că utilizatorul respectiv n-are intenţii rele.....sper....Doar că e nou pe aici...are o singură contribuţie. --Mocu 19 martie 2007 16:54 (EET)
Bună Laura! Este adevărat că în cazul unor articole s-ar putea face şi o altfel de încadrare, mai ales dacă articolele sunt biografice. Dacă nimeni nu are ceva împotrivă, poate rămâne la categoria la care a fost nominalizat, iar dacă sunt mai mulţi care doresc încadrarea articolului în altă categorie, putem să îl înscriem la acea categorie. Important este să avem cât mai multe articole bune, pentru că nu organizăm concursul cu scopul de a câştiga premii sau faimă, ci cu scopul de a avea cât mai multe articole de bună calitate şi de a atrage utilizatori noi. Salutări, --Emily | ✍ 23 martie 2007 18:45 (EET)
Mersi pentru revenire, şi o rugăminte dacă aveţi timp. Luaţi articolul, mai ales capitolul „Istoria apartiţiei la om” lucrat azi de mine la purecat din punct de vedere ortografic şi sintactic. Recunosc, este o lipsă a mea, dar mă recunosc vinovată. Şi mă sperie deja interesul arătat articolui în anturajul meu, inclusiv medical. Şi am fost anunţată că va fi folosit ca material pentru ore de dirigenţie. Azi şi mâine nu mai am timp de el. --Karin 24 martie 2007 13:05 (EET)
HI şi SI - dacă scriu de virusul HIV şi SIV mă repet pentru că (citez prima propoziţie a articolului HIV) „HIV reprezintă prescurtarea în limba engleză a Human Immunodeficiency Virus (Virusul Imunodeficienţei Umane)”. Nu găsesc o altă modalitate decât o eventuală explicaţie în paranteză şi în articol aici. Încerc să caut un loc unde poate fi introdusă informaţia sau aveţi vreo propunere? Carcinom in situ -denumire (din latină mi se pare) care n-are corespondent în română, şi reprezintă carcinomul (un tip de cancer cu dezvoltare lentă) în faza incipientă, nemetastazată la locul de apariţie, de regulă cutanat sau epitelial superficial. Ştiu că şi aici arunc cu termeni medicali, dar asta este traducerea din germană. Unul din motive pentru care nu prea agreez traducerile, în special cele care nu ţin seama de natura unei enciclopedii universale. De fapt am inceput deja să fragmentez articolul cu un subarticol de diagnostic. Pentru că psihologia umană de care trebuie să mă ocup dpdv practic prin consilierea noilor diagnosticaţi de celiachie, m-a învăţat că şocul diagnosticului opreşte pentru o perioadă gândirea logică, creierul refuză orice argument raţional pozitiv, accentuând în această fază toate punctele negative. Ieşirea din această fază presupune informaţii repetate, dozate rezonabil, inteligibile nu ceea ce am fost obligată să traduc: o limbă medicală care uneori nu este înţeleasă decât de cei iniţiaţi în aceasta limbă. Şi nu în ultimul rând volumul imens de informaţii care nu poate fi reţinut uşor (nici eu nu ştiu tot ce am tradus, şi în câteva săptămâni o să şi uit ceea ce creierul filtrează ca fiind neesenţial).Cât despre bolile enumerate- ar trebui toate puse în paranteze drepte duble, cea ce înseamnă că jumătate de articol ar fi scris cu roşu, respectiv boli care trebuie luate fiecare ca articol. Şi în plus sunt informaţii mult prea multe, prea detaliate; sper că nu sufocă interesul cititorului neafectat care vrea doar să se informeze.
Sper că m-am putut face înţeleasă. Am încercat să analizez un pic articolul despre SIDA din celălalte limbi. Ciudat este că aproape cel mai sumar este în africaans (una din ţările cu cei mai mulţi infectaţi) unde mi-aş fi dorit cel puţin o parte care explică căile de transmitere şi prevenire, argumentând contra superstiţiei că SIDA se vindecă printr-un contact sexual cu o fecioară (!).--Karin 24 martie 2007 22:36 (EET)
Ţi-am scris ieri un e-mail, l-ai primit? — AdiJapan ☎ 24 martie 2007 12:20 (EET)
Salut Laura! Deja a scris mesajul său la pagina de ştergere. Cred că a făcut destule ca să merite un termen de o săptămână - nu numai că a încălcat 3RR-ul, dar a şi fost avertizat de GEO de două ori. Deasemenea, mesajele lui de pe pagina de discuţii sunt de genul lui Irismeister - sarcastice şi necivilizate (adică, nu sunt în conformitate cu politica en:WP:CIVIL). Eu sunt foarte reticient să blochez utilizatori, dar în ultimele săptămâni avem un influx de utilizatori care creează nişte articole ne-enciclopedice şi care ne testează răbdarea din ce în ce mai mult. Cred că, în acest caz, trebuie să reacţionam în mod de "toleranţă zero". Vreau să clarific încăodată - eu nu sunt deloc un susţinător al politicilor de tip "toleranţă zero", dar de data această cred că au sărit calul (nu ştiu dacă chiar nu este acelaşi utilizator ca Irismeister... tonul şi subiectul de contribuţii este similar). Wikipedia nu este locul pentru propagandă neofascistă. Mulţumesc, Ronline. 亞洲自豪感 ✉ 24 martie 2007 12:04 (EET)
Bună Laura! Nu e nici o problemă cu articolele despre geografia şi economia Rusiei, dorinţa mea este să se facă cât mai multe nominalizări. Uneori mai uit să le trec şi pe lista mare după ce le nominalizez, dar azi mă voi ocupa să corespundă articolele din categorie cu cele de pe pagina de concurs (cele de pe liste). Azi e ultima zi in care mai putem nominaliza, de maine incepe punctarea. Multumesc pentru ajutorul dat la aceasta editie a concursului. --Emily | ✍ 25 martie 2007 13:07 (EEST)
Buna ziua! Mii de scuze, nu ma uitasem atent şi am crezut ca dvs sunteţi autoarea. Voi trimite respectivele remarci IleneiCosanziana.
Referitor la concursul de scriere vreau să te deranjez un pic: Alex:D ne-a rugat dacă se poate să prelungim puţin perioada de votare, pentru că sunt multe articole de citit şi nu vom reuşi să le citim pe toate într-un timp atât de scurt. Eu cred că putem să mai prelungim votul cu vreo trei, patru zile, pentru că nu ne grăbim să anunţăm rezultatele, important este să punctăm doar articolele foarte bune. Multumesc şi salutări, --Emily | ✍ 27 martie 2007 11:53 (EEST)
Bună Laura. În speranţa că nu te-ai supărat pe mine pentru că am abandonat lucrul la articolul despre Bucureşti (dealtfel nu prea am surse pe tema asta, îi las să continue pe cei care se pricep), te rog să mă ajuţi cu o informaţie. Aş dori să concep un ciot despre violonistul Al. Bălănescu. Nu am surse în limba română. Într-o recenzie de pe pagina web a postului TV arte se afirmă că a frecventat din 1961 în Bucureşti o "Special School for Music". Cum traduc numele unei astfel de şcoli în română? --Gabi 27 martie 2007 15:46 (EEST)
Cred că ar fi mai indicat să ştergeţi articolul nou care este incomplet şi nu are linkurile care deja articolul vechi Mecca deja le are - --Parvus7 30 martie 2007 15:26 (EEST)
Bună (servus) Laura! Trollul pe care tocmai l-ai observat la Sfatul Bătrânilor a mai lăsat unele urme care ar trebui şterse. Vezi aici. Salutări! --Gabi 30 martie 2007 15:48 (EEST)
Cu dragă inimă. Trebuie să mă decid cum este mai bine. Pot să vă spun dilema mea pentru moment. Faţă de râurile interioare, răurile din zona litoralului sunt nesemnificative, cu atât mai mult faţă de Dunăre. Simpla enumerare a lor le pune pe toate cam la acelaşi nivel. Caut să găsesc un mod în care să le dau în cadrul articolului o pondere diferită.
În al doilea rând, poate este cazul să asigură, o pondere corespunzătoare între râuri, lacuri şi Marea Neagră (este cam scurtă afirmaţia că este o frontieră).
Asta este doar pentru a arăta ce mă frământă.
Mă mai gândesc la un lucru. E bine să prezentăm România doar ca atare, sau să dăm şi date comparative cu alte ţări. De exemplu, din punctul de vedere a resurselor de apă, România este una dintre ţările cele mai sărace din Europa (doar Ungaria şi Malta având mai puţine). Se poate perfect prezenta geografia României fără o asemenea comparaţie. Totuşi cred că tocmai asemenea elemente fac articolele din enciclopedie mai interesante. Pentrucă, în orice caz pentru ediţia în limba Română, nu cred că sunt mulţi care să nu ştie că România este la Marea Neagră şi să o consulte în acest scop. Dar s-ar putea să nu ştie care este lungimea litoralului (recunosc că nu mai ştiam, şi dacă este vorba să-mi amintesc din şcoală cifra era probabil difertită pentrucă atunci litoralul românesc se întindea până la limanul Nistrului)
Deci, mă ocup. Între timp am actualizat cifra cu privire la irigaţii.
Afil 1 aprilie 2007 05:54 (EEST)
Păi ar trebui şterse. Cred că erau de pe en.wiki, dar oricum acum există imagini mult mai bune calitativ care le pot înlocui. --Danutz
Euh bien, je crois que mes amis roumains ont une manière de traiter le sujet d'un rire homérique par l'inconfondable, l'inoubliable et l'insoutenable intermèdiaire du temps... C'est en effêt celui qui rit le dernier qui rit mieux :-) Par conséquent, je ne peux pas me joindre au choeur de falsettos et d'injonctions mal polis sur cette page, et je tiens seulement a féliciter l'utilisateur "anonyme" qui s'whoisise pas loin de notre organisation finnoise pour sa manque de tact très pathognomonique. A bon entendeur, salut ! :-) Aude.Perrier 2 aprilie 2007 17:29 (EEST)
M-aş ocupa de acel articol în limita timpului disponibil şi în sensul că pot să îi dau o formulare neutră. Nu garantez însă că tot ce e acolo e corect, exact cum se află în bibliografie, ori că toate punctele de vedere sunt prezentate. Voi încerca azi să preiau datele cu sursa precizată din articolul cu Leonte Răutu. Apoi eu zic că se poate şterge.--Alex:D|Mesaje 3 aprilie 2007 16:16 (EEST)
Mme Laura, ayez la bonté de garder nos messages ! Ce qui plus est, n'ameutez pas la meute contre un groupe de collaborateurs français qui sont venus ici par leur bonne volonté et qui font le travail hygiènique ! Ils ont pris le bas besogne de comptabiliser la censure et la désinformation sur les sujets sensibles dans vôtre site d'une manière volontaire. Il n'est pas courtois, ni convenable, ni de bonne aloi de les accuser de mauvaise fréquentation ! Me.Roger.Boileau 5 aprilie 2007 13:30 (EEST) connecté sur le compte de 86.205.81.130 5 aprilie 2007 13:28 (EEST)
Salut, Laura! Felicitări pentru iniţiativă, mi-ai luat-o înainte! Totul e bine. Am completat şi restul tabelului la premiile pentru secţiuni speciale (dăm la toţi câştigătorii, nu numai la premiul I). Cred că o să încep să dau medaliile. — KlaudiuMihăilă Mesaj 5 aprilie 2007 14:02 (EEST)
Cu pagina de Hiv sunt în pauză de lucru pentru că m-am apucat de cosmetica Sibiu. Am însă 2 imagini unde nu apare rubrica de licenţă cum fac? şi (cu acolada dubla apare si aici). Restul le-am rezolvat dar aici am gresit la incarcat, a trebuit sa repar si acum nu apare licentă- modifică --Karin 5 aprilie 2007 20:49 (EEST)
Imaginea,trimisă de un prieten,este descărcată de pe www.soothe.ca.El mi-a spus că pot folosi cu incredere ca nu mai este supusă legilor de copyright.
Articolul ar trebui unit cu articolul Cal, având acelaş subiect de tratat. Ce este cris este corect. Referitor la "bara cornoasa". Practic intre canini si premolari este un spaţiu mai mare. Aici i se aşează sau pune calului zăbala. M-am uitat în două zoologii. Am gasit existenţa spaţiului dar nu şi denumirea dată de autor. Încerc să ma mai uit mâine în altă carte. --Jean 6 aprilie 2007 22:41 (EEST)
As dori sa propun cateva articole pentru stergere (Cum fac?). E vorba despre "Basarab (voievod)", "Mihail Basarab" si "Dan (voievod)" personajele acestea asa cum sunt ele descrise in cioturile respective pur si simplu nu exista. Nu exista nici o mentiune despre ele niciunde si prezenta acestor cioturi precum si listarea acestor asa zisi domni este nici mai mult nici mai putin decat dezinformare.Plinul cel tanar 10 aprilie 2007 15:01 (EEST)
Cum pot sa marchez un articol susceptibil de a contine cercetare originala / informatii neverificabile?Plinul cel tanar 11 aprilie 2007 09:55 (EEST)
Mulţumesc pentru atenţionare, Laura. O întrebasem deja pe Karin de adresă, am primit şi mailul ei cu datele necesare. Îmi cer şi faţă de tine scuze că nu am să pot trimite imediat cartea, doar peste o săptămână. Am iar o întrebare, profit şi eu de faptul că eşti amabilă cu începătorii: ce se întâmplă cu premiile care nu s-au împărţit acum? Ar fi bine să fie rezervate altor ediţii ale concursului, nu? Karin şi-a ales traducerea în germană a romanului "1984", deci mai am versiunea în română. Crezusem de fapt că vor fi necesare mai multe premii, şi de aceea comandasem şi CD-urile "Sketches of Spain" şi "Kind of Blue" (Miles Davis). Bineînţeles ambalate original. Putem să le găsim vreo întrebuinţare? --Gabi | Discuţie 16 aprilie 2007 15:09 (EEST)
Aş şti o întrebuinţare, aşa, spontan: ofer un CD la alegere ca premiu pentru administratoarea care a contribuit la atâtea articole bune şi care are toate formatele utile pe pagină. Kind of gratitude for your work. Dacă îţi place Miles, comunică-mi te rog o adresă la care să expediez CD-ul. --Gabi | Discuţie 16 aprilie 2007 15:48 (EEST)
Buna Laura! Ieri am definitivat lista cu castigatorii si cu premiile si am trimis-o donatorului nostru care mi-a trimis un mesaj de confirmare. A primit emailul si va incepe pregatirile de trimitere. Numai bine, --Emily | ✍ 16 aprilie 2007 23:56 (EEST)
Bună seara, Laura. Îmi pare totuşi rău că nu-ţi place Miles... Altceva nu înţeleg însă: ce trebuie să fac cu Bucureştiul? Dacă doreşti, mă mai uit peste articol. Dar nu mă pricep de loc la temă, provin dintr-o foarte adâncă provincie şi am fost doar de trei ori în viaţa mea în micul Paris, ultima oară în 1988. Dar am să mă uit, promit... --Gabi | Discuţie 18 aprilie 2007 23:19 (EEST)
Dar paginile irc sunt ciudate pentru o începătoare ca mine în d-ale internetului, nu ştiu dacă mi-am postat mesajul bine. Cred că ar trebui să începem să ne gândim la o politică de rezolvare a cazurilor de încălcare a copyright-ului prin preluări de la Wikipedia. Salutări, --Gabi | Discuţie 22 aprilie 2007 17:28 (EEST)
Sunt o năucă, scuză-mă te rog. De aceea ar fi fost mai bine să le scrii tu. Acum scrisorica mea este la "Cereri şi solicitări" acolo. Vezi: http://forum.ircbucuresti.ro/index.php/topic,140.0.html. --Gabi | Discuţie 22 aprilie 2007 17:51 (EEST)
Şi ăsta este unul din răspunsurile lor impertinente: http://forum.ircbucuresti.ro/index.php/topic,41.msg860/topicseen.html#msg860. Eu nu mă pricep la chestiunile astea deloc şi mi-e scârbă. --Gabi | Discuţie 22 aprilie 2007 17:57 (EEST)
Bună Laura. M-am supărat într-adevăr tare din cauza acelor mailuri, şi nu îmi pot închipui nici o situaţie în Germania în care să primesc asemenea răspunsuri. Nu ştiu dacă mai doresc să scriu aici, pauza îmi prinde foarte bine dealtfel. Nu am mai urmărit discuţia de la cafenea în legătură cu IRC, sorry. Unde să trimit e-mailurile primite? Ştii că eu pricep mai greu -vârsta şi influenţa teutonică. --217.227.153.176 4 mai 2007 22:10 (EEST)
Demis?! — AdiJapan ☎ 19 aprilie 2007 15:23 (EEST)
Mulţumesc pentru sfat.--Macariev 19 aprilie 2007 15:55 (EEST)
Am probleme iar cu notele de subsol. În text apar bine, dar la subsol... Care sa fie cauza?--Macariev 19 aprilie 2007 16:20 (EEST)
Vreau sa fac o legătură între pagina Leon al V-lea Armeanul şi pagina Lista împăraţilor bizantini şi nu reuşesc. Ajutaţi-mă vă rog!--Macariev 19 aprilie 2007 20:31 (EEST)
Acum merge! Mulţumesc!--Macariev 19 aprilie 2007 20:57 (EEST)
Salut, Laura! În legătură cu concursul şi premiile, mi se pare sau au rămas cam în aer? I-am scris azi un mail lui Gdavid despre premiul pe care trebuie să şi-l aleagă, dacă nu îi alegem noi. Eu am avut o perioadă grea şi n-am reuşit să mai vin pe wiki. Ai suficientă răbdare şi puţin timp să mă informezi despre ce s-a întâmplat din punctu ăsta de vedere, pretty please with sugar on top? — KlaudiuMihăilă Mesaj 19 aprilie 2007 21:29 (EEST)
Avand in vedere ca sunteti administrator in aceasta enciclopedie, ma adresez dumneavoastra cu rugamintea de a interveni vizavi de utilizatorul Adrian Corvin. Dansul vandalizeaza permanent articolele Orşova, Mehedinţi, Muntenia, Slatina, Scorniceşti, Judeţul Olt, Listă de comune din judeţul Olt, precum şi alte articole despre unele localităţi din judeţele Mehedinţi şi Olt. Va rog de asemenea sa deblocati articolul Oltenia (acest articol a fost blocat din cauza insistentei lui Adrian Corvin de a prezenta o "Oltenie mare", adică ceva ce nu a existat vreodata. Bineinteles ca Adrian Corvin nu a putut aduce surse in sprijunul afirmatiilor sale (apasa aici pentru a accesa lista de surse pe care am postat-o acum o saptamana). Cred insa ca nici regulile Wikipediei in limba romana nu permit vandalismul (sau poate ma insel? cred ca nu.) --Olahus2 20 aprilie 2007 09:21 (EEST)
Salut!
Viitorul e de domeniul trecutului: (Ediţia a XV-a a Premiilor UNITER 2007 va avea loc pe 23 aprilie 2007 la Sibiu.).
Propun să completaţi articolul şi cu premianţii.
Toate cele bune, --Miehs 25 aprilie 2007 13:59 (EEST)
Imi pare rau ptr tine ca ai o atitudine care incurajeaza cenzura. Nu am vazut sa reactionezi la fel cand romanii sunt facuti criminali! E plin netul de astfel de acuze. Atunci cand romanii sunt facuti criminali esti si tu implicit facuta criminala. Cunosc atitudinea asta in care unii nu-si mai asuma faptul ca sunt romani si actioneza sustinand ca romanii sunt niste criminali. Mai mult, cenzura pe care o incurajezi capata accente comuniste potrivit carora oricate argumente pertinente ai aduce tot esti condamnat la moarte. Nimic nu s-a schimbat! Am schimbat cenzura comunista pe una mai mare, cea antiromâneasca!
In raspuns la intrebare Dvs, am regularizat si creat o serie de cioturi (nu numai economie de tara X, si alte). Cand am timp adaug mai mult. TMLutas 30 aprilie 2007 18:03 (EEST)