John Zaritsky



Internetul este o sursă inepuizabilă de cunoștințe, și atunci când vine vorba de John Zaritsky. Secole și secole de cunoștințe umane despre John Zaritsky au fost turnate în rețea și continuă să fie turnate, și tocmai de aceea este atât de dificil să-l accesăm, deoarece putem găsi locuri în care navigarea poate fi dificilă sau direct impracticabilă. Propunerea noastră este să nu vă naufragiați într-o mare de date referitoare la John Zaritsky și să puteți ajunge rapid și eficient în toate porturile înțelepciunii.

Cu privirea îndreptată spre acest obiectiv, am făcut ceva care depășește ceea ce este evident, colectând cele mai actualizate și mai bine explicate informații despre John Zaritsky. De asemenea, l-am aranjat în așa fel încât citirea sa să fie plăcută, cu un design minimalist și plăcut, care asigură cea mai bună experiență de utilizare și cel mai scurt timp de încărcare.Ți-l ușurăm astfel încât să-ți faci griji doar să înveți totul despre John Zaritsky! Așadar, dacă crezi că ne-am îndeplinit scopul și știi deja ce ai vrut să știi despre John Zaritsky, ne-ar plăcea să te avem înapoi în aceste mări calme ale sapientiaro.com ori de câte ori se trezește foamea ta de cunoaștere.

John Zaritsky (* 1943 în St. Catharines , Ontario ) este un regizor canadian i productor de documentare.

Via

Zaritsky a studiat la Universitatea din Toronto i apoi a lucrat ca reporter de ziar. În 1970 a primit un grant de la Fundaia Ford pentru a studia la Washington Journalism Center. Pentru prima sa lucrare regizoral A Student Has Disappeared , în care a lucrat i ca productor, a primit un Oscar în 1983 . Trei ani mai târziu , el a primit premiul Genie , cel mai important film de Canada atribuire , pentru Lacrimi nu sunt suficiente . Între 2005 i 2008 a fost nominalizat de trei ori la Premiul Gemeni , din care a câtigat premiul de dou ori.

Documentarul su Right to Die , care are ca tem eutanasierea activ, a provocat senzaie la nivel mondial în 2008.

Filmografie (selecie)

  • 1981: Un student a disprut ( doar un alt copil lips , (regizor i productor))
  • 1985: Lacrimile nu sunt suficiente (regizor)
  • 19902010: Frontline (regie, scenariu i producie)
  • 2001: Ski Bums (regizor)
  • 2004: College Days, College Nights (Director)
  • 2007: The Suicide Tourist (regizor, scenariu i producie)
  • 2007: The Wild Horse Redemption (regizor, scenariu i producie)
  • 2010: Las-i s râd (regie i producie)
  • 2012: Vrei cu adevrat s tii (Director)

Premii

  • 1983: Oscarul pentru un student a disprut
  • 1986: nominalizare la Premiul Genie pentru Lacrimile nu sunt suficiente
  • 2005: Premiul Gemeni pentru College Days, College Nights
  • 2007: nominalizare la Premiul Gemeni pentru The Suicide Tourist
  • 2008: Premiul Gemeni pentru Suicide Tourist

Link-uri web

Dovezi individuale

  1. pointgreypictures.com ( Memento din originalului din 13 martie 2005 în Internet Archive ) Info: Arhiva link - ul a fost introdus în mod automat i nu a fost înc verificat. V rugm s verificai linkul original i arhiv conform instruciunilor i apoi eliminai aceast notificare. (Englez)  @ 1@ 2ablon: Webachiv / IABot / www.pointgreypictures.com
  2. Raport de The Guardian ( în englez)
  3. Pagina nu mai este disponibil , de cutare în arhive web: Raport de The New Zealand Herald ( în englez)@ 1@ 2ablon: Dead Link / www.nzherald.co.nz
  4. ^ Raportul Süddeutsche Zeitung

Opiniones de nuestros usuarios

Ciprian Costache

Pentru cei ca mine care caută informații despre John Zaritsky, aceasta este o opțiune foarte bună.

Manuela Molnar

Este un articol bun referitor la John Zaritsky. Oferă informațiile necesare, fără excese.

Viorica Craciun

În sfârșit! În zilele noastre se pare că dacă nu scriu articole de zece mii de cuvinte nu sunt fericiți. Domnilor scriitori de conținut, acest DA este un articol bun despre John Zaritsky.