Joja Wendt



Internetul este o sursă inepuizabilă de cunoștințe, și atunci când vine vorba de Joja Wendt. Secole și secole de cunoștințe umane despre Joja Wendt au fost turnate în rețea și continuă să fie turnate, și tocmai de aceea este atât de dificil să-l accesăm, deoarece putem găsi locuri în care navigarea poate fi dificilă sau direct impracticabilă. Propunerea noastră este să nu vă naufragiați într-o mare de date referitoare la Joja Wendt și să puteți ajunge rapid și eficient în toate porturile înțelepciunii.

Cu privirea îndreptată spre acest obiectiv, am făcut ceva care depășește ceea ce este evident, colectând cele mai actualizate și mai bine explicate informații despre Joja Wendt. De asemenea, l-am aranjat în așa fel încât citirea sa să fie plăcută, cu un design minimalist și plăcut, care asigură cea mai bună experiență de utilizare și cel mai scurt timp de încărcare.Ți-l ușurăm astfel încât să-ți faci griji doar să înveți totul despre Joja Wendt! Așadar, dacă crezi că ne-am îndeplinit scopul și știi deja ce ai vrut să știi despre Joja Wendt, ne-ar plăcea să te avem înapoi în aceste mări calme ale sapientiaro.com ori de câte ori se trezește foamea ta de cunoaștere.

Joja Wendt (n. Johan Wendt la 31 iulie 1964 la Hamburg ) este un pianist i compozitor de jazz german .

Via

Fiul unei cântree i al unui doctor din Hamburg a început s cânte la pian la vârsta de patru ani. La scurt timp dup ce a absolvit liceul la Lise-Meitner-Gymnasium din Hamburg-Osdorf , a decis s se orienteze ctre jazz . A cântat în mod regulat în pub-ul muzical din Hamburg Sperl , unde a fost descoperit de Joe Cocker . Cocker l-a inclus pe Wendt ca pianist în deschiderea turneului su din Germania, ceea ce l-a fcut repede celebru.

Posturi importante au fost concertele cu Chuck Berry , al crui turneu în Germania l-a însoit la pian , sau cu trupa Pur în Arena Auf Schalke sold out , i muzica de film pentru 7 pitici - brbai singuri în pdure . Dup ce a lucrat în Hilversum în Olanda i a studiat în New York , s-a întors la Hamburg, unde locuiete acum în Groß Flottbek împreun cu soia i cei doi copii . Împreun cu Stefan Gwildis i Rolf Claussen , el este fiii Hamburgului din 2011 . Pe lâng pasiunea sa pentru jazz, blues i boogie-woogie , educaia muzical timpurie este de asemenea important pentru el .

Pe lâng cariera sa muzical, Joja Wendt joac tenis de mas pentru prima echip masculin a SG Grün-Weiß-Rot Nienstedten / TuS Osdorf din Liga Hamburg, prima divizie a Hamburgului.

Când Joja Wendt avea 27 de ani i mergea cu maina, un om fr adpost, beat, a dat peste el, a strpuns parbrizul i a rnit grav mâna lui Wendt, ceea ce i-a pus în pericol cariera de pianist profesionist. Brbatul fr adpost a murit din cauza rnilor grave în accident.

Premii

Wendt este, printre altele, beneficiarul premiului Louis Armstrong i a fost acceptat în cercul artitilor Steinway de compania tradiional Steinway & Sons .

Academia de pian

Joja Wendt conduce o academie de pian online, unde improvizaia i jocul gratuit sunt predate în mod predominant în peste 300 de videoclipuri. Profesorii invitai la curs includ Udo Lindenberg i Otto Waalkes . În plus fa de diverse pachete pltite i modele de abonament, sunt disponibile i 34 de videoclipuri gratuite.

Discografie

Albumele lansate pân acum, în ordine cronologic:

Filmografie

  • 2003 - 2004: Cine tie hiturile (NDR)
  • 2004: 7 pitici - brbai singuri în pdure
  • 2005: Zibb
  • 2006: Hermann & Tietjen
  • 2006: 7 pitici - pdurea nu este suficient
  • 2007: ghiveci complet
  • 2007 - 2008: ASTA!
  • 2008: Happy Otto - Avem motive s srbtorim ...
  • 2008: melodia ta
  • 2008: pariez c ..
  • 2008: Joja Wendt - În jurul lumii cu 88 de taste: Live
  • 2008: o sear pentru ...
  • 2009: NDR Talk Show
  • 2013: Heinz Erhardt este cult! Marele umorist i motenirea sa
  • 2013: Krömer - Late Night Show
  • 2013: super creierul Germaniei

Link-uri web

Commons : Joja Wendt  - Colecie de imagini, videoclipuri i fiiere audio

Dovezi individuale

  1. Hamburger Morgenpost scrie pe 06 mai 2005 în conformitate cu Great cheie focuri de artificii : [...] Râde furtuni atunci când Wendt citeaz poemul glum despre cocoul de munte sau cu însoitorii si de mult timp Thomas Biller i Christoph Buhse pentru o înapoi excursie la începutul cariera lor pe genunchi merge la rock pe mini pianul cu coad [...] în cel mai înalt falset [...] Omul are rutatea pe gât - i pe deasupra în degetele sale, dup cum se poate auzi din actul su de echilibru umoristic între toate stilurile. Jazz, blues, boogie, pop i muzic clasic se învârt atât de uor peste taste încât chiar i serenada a cappella strâmb la desprire pare înc o art grozav. "
  2. The Nordwest-Zeitung (11 februarie 2005) vorbete despre Guinness Show of Records - nimeni nu cânt la pian mai repede decât Joja Wendt : Când o camer video îi proiecteaz degetele pe ecran la concertul din Oldenburg, imaginea se estompeaz. Tehnologia digital nu este înc atât de rapid. Remarca citat este tipic umorului su: Omul , este uimit în Weser-Ems-Halle, este plin aici. Nici nu tiam c Oldenburg are atât de muli locuitori ".
  3. The Bayerische Rundschau din 31 martie l-a numit virtuos cu multe jocuri de cuvinte i a scris printre altele: virtuozitatea i clasa sa, împerecheate cu slapstick, talent liric i jocurile sale de cuvinte trepidante, au caracterizat concertul [...] btrânul boogie Woogie, acea [...] mam contagioas i fericit a jazz-ului de pian pe care Joja Wendt îl stpânete cu miestrie [...] Asculttorul se las dus i, în curând, nu poate s nu cânte la ritm. "
  4. Un chibrit pe farfurie este ca o cur de celule proaspete , în Hamburger Abendblatt din 2 iunie 2017, accesat pe 7 august 2019.
  5. Linii de echip ale SG Grün-Weiß-Rot Nienstedten / TuS Osdorf la www.mytischtennis.de, accesat pe 7 august 2019.
  6. Oal plin . Emisiunea TV de diminea cu Joja Wendt ca invitat la studio cu ocazia publicrii autobiografiei sale Play it all down!, 25 mai 2021, 80 min. Moderaie: Florian Weiss . O producie ZDF
  7. A primit premiul în noiembrie 2000; vezi https://www.boogie-online.de/musiker/boogie_musiker.phpartistID=jwendt
  8. Ziarul Rheinland 24 raporteaz în ediia sa online din 14 aprilie 2008 c a fost acceptat în cercul artitilor Steinway & Sons în 2005. https://archive.today/2013.07.02-111700/http://www.rheinland24.info/index.phpoption=com_content&task=view&id=429&Itemid=51
  9. Academia de pian Jojas. Adus la 16 august 2021 .
  10. [2020] Cele mai bune 5 cursuri gratuite online de învare a pianului. 5 ianuarie 2019, accesat pe 19 octombrie 2020 (german).

Opiniones de nuestros usuarios

Victoria Trandafir

Credeam că știu deja totul despre Joja Wendt, dar în acest articol am verificat că anumite detalii pe care le consideram bune nu sunt atât de bune. Mulțumesc pentru informații.

Samuel Dobre

Această intrare despre Joja Wendt a fost exact ceea ce am vrut să găsesc.