Jojo Wolff



Internetul este o sursă inepuizabilă de cunoștințe, și atunci când vine vorba de Jojo Wolff. Secole și secole de cunoștințe umane despre Jojo Wolff au fost turnate în rețea și continuă să fie turnate, și tocmai de aceea este atât de dificil să-l accesăm, deoarece putem găsi locuri în care navigarea poate fi dificilă sau direct impracticabilă. Propunerea noastră este să nu vă naufragiați într-o mare de date referitoare la Jojo Wolff și să puteți ajunge rapid și eficient în toate porturile înțelepciunii.

Cu privirea îndreptată spre acest obiectiv, am făcut ceva care depășește ceea ce este evident, colectând cele mai actualizate și mai bine explicate informații despre Jojo Wolff. De asemenea, l-am aranjat în așa fel încât citirea sa să fie plăcută, cu un design minimalist și plăcut, care asigură cea mai bună experiență de utilizare și cel mai scurt timp de încărcare.Ți-l ușurăm astfel încât să-ți faci griji doar să înveți totul despre Jojo Wolff! Așadar, dacă crezi că ne-am îndeplinit scopul și știi deja ce ai vrut să știi despre Jojo Wolff, ne-ar plăcea să te avem înapoi în aceste mări calme ale sapientiaro.com ori de câte ori se trezește foamea ta de cunoaștere.

Joachim "Jojo" Wolff (n . 10 aprilie 1958 la Köln ) este un regizor de televiziune german .

Via

Dup ce a studiat la Universitatea de tiine Aplicate din Köln (departamentul de design / comunicare vizual, clasa de ilustraie Gottfried Wiegand ), a lucrat mai muli ani ca scenograf i asistent de regie înainte de a trece în cele din urm la regie în 1998. Din 1986 este membru al grupului de artiti Kölner Kästchentreffen , cu care realizeaz expoziii de grup i proiecte de teatru de hârtie .

Filmografie

Teatru de hârtie

  • 1988 Mogambo
  • 1990 Zvonul
  • 1991 Când Max Ernst a ratat odat prima micare la un concert Bartók .
  • 1994 La Paloma
  • 2000 excursie la Rin
  • 2013 Le Bal

Premii i premii

  • Art Amphora 2008 pentru Sesame Street: interviuri de lân / bobsleigh run
  • Asia-Pacific Broadcast Union ABU Prize 2011, Categoria: Copii pentru un morcov pentru doi
  • Art Amphora 2011 pentru un morcov pentru doi

Link-uri web

Opiniones de nuestros usuarios

Veronica Dan

Frumos articol din Jojo Wolff.

Melinda Trandafir

A trecut ceva timp de când nu am văzut un articol despre Jojo Wolff scris într-un mod atât de didactic. Îmi place.

Luminita Zaharia

Am fost încântat să găsesc acest articol pe Jojo Wolff.

Camelia Oltean

Informația de pe Jojo Wolff este foarte interesantă și de încredere, ca și restul articolelor pe care le-am citit până acum, care sunt deja multe, pentru că de aproape o oră aștept data mea Tinder și nu apare, Așa că asta m-a ridicat. Profit de ocazie să las niște vedete pentru companie și să mă cac de viața mea.