Jolie Holland



Internetul este o sursă inepuizabilă de cunoștințe, și atunci când vine vorba de Jolie Holland. Secole și secole de cunoștințe umane despre Jolie Holland au fost turnate în rețea și continuă să fie turnate, și tocmai de aceea este atât de dificil să-l accesăm, deoarece putem găsi locuri în care navigarea poate fi dificilă sau direct impracticabilă. Propunerea noastră este să nu vă naufragiați într-o mare de date referitoare la Jolie Holland și să puteți ajunge rapid și eficient în toate porturile înțelepciunii.

Cu privirea îndreptată spre acest obiectiv, am făcut ceva care depășește ceea ce este evident, colectând cele mai actualizate și mai bine explicate informații despre Jolie Holland. De asemenea, l-am aranjat în așa fel încât citirea sa să fie plăcută, cu un design minimalist și plăcut, care asigură cea mai bună experiență de utilizare și cel mai scurt timp de încărcare.Ți-l ușurăm astfel încât să-ți faci griji doar să înveți totul despre Jolie Holland! Așadar, dacă crezi că ne-am îndeplinit scopul și știi deja ce ai vrut să știi despre Jolie Holland, ne-ar plăcea să te avem înapoi în aceste mări calme ale sapientiaro.com ori de câte ori se trezește foamea ta de cunoaștere.

Jolie Holland (nscut la 11 septembrie 1975 în Houston , Texas ) este un muzician american care folosete elemente în muzica ei, printre altele. din folk , country , blues i jazz combinate. Ea a fost unul dintre membrii fondatori ai formaiei The Be Good Tanyas .

Via

Publicul a devenit mai contient de Olanda când Tom Waits a anunat într-un interviu c este fan al muzicii lor. De asemenea, a nominalizat-o la Premiul pentru muzic pe lista scurt, care este promovat din 2001 .

Discografie

Albume de studio

  • 2003 - Catalpa (auto-publicat, ulterior publicat periodic)
  • 2004 - Escondida
  • 2006 - Springtime Can Kill You
  • 2008 - Cei vii i cei mori
  • 2011 - Pint of Blood (în rolul Jolie Holland + The Great Chandeliers )
  • 2014 - Wine Dark Sea
  • 2017 - Wildflower Blues (cu Samantha Parton)

Albume live

  • 2006 - Jolie Holland i The Quiet Orkestra Live (auto-publicat)

Colaborri etc. (selecie)

  • 2006 - Galeria lui Rogue: Balate pirate, cântece de mare i Chanteys (produs de Hal Willner ): Linia de pâlnie gri
  • 2007 - Booker T. Jones : Ce lume minunat / Este o plictiseal
  • 2012 - Portland Cello Project Joac Melodia cititoare a lui Beck Hansen : De ce m-ai fcut s îmi pese / America, unde e biatul meu / Lupul este pe deal

Link-uri web

Commons : Jolie Holland  - Colecie de imagini

Opiniones de nuestros usuarios

Emil Negrea

Tatăl meu m-a provocat să fac temele fără să folosesc nimic din Wikipedia, i-am spus că o pot face căutând multe alte site-uri. Noroc că am găsit acest site și acest articol pe Jolie Holland m-a ajutat să-mi duc temele. Aproape că am Am fost tentat să merg pe Wikipedia, pentru că nu am găsit nimic despre Jolie Holland, dar din fericire am găsit-o aici, pentru că atunci tatăl meu a verificat istoricul de navigare pentru a vedea unde a fost. Vă puteți imagina dacă ajung la mergi pe Wikipedia? Sunt norocos că am găsit acest site și articolul despre Jolie Holland aici. De aceea îți dau cinci stele ale mele.

Ruxandra Iancu

Articolul despre Jolie Holland este complet și bine explicat. Nu aș adăuga sau elimina o virgulă.

Corneliu Florescu

Limbajul pare vechi, dar informațiile sunt de încredere și, în general, tot ce este scris despre Jolie Holland oferă multă încredere.

Andrea Simion

În sfârșit! În zilele noastre se pare că dacă nu scriu articole de zece mii de cuvinte nu sunt fericiți. Domnilor scriitori de conținut, acest DA este un articol bun despre Jolie Holland.