Jonas Gruber



Internetul este o sursă inepuizabilă de cunoștințe, și atunci când vine vorba de Jonas Gruber. Secole și secole de cunoștințe umane despre Jonas Gruber au fost turnate în rețea și continuă să fie turnate, și tocmai de aceea este atât de dificil să-l accesăm, deoarece putem găsi locuri în care navigarea poate fi dificilă sau direct impracticabilă. Propunerea noastră este să nu vă naufragiați într-o mare de date referitoare la Jonas Gruber și să puteți ajunge rapid și eficient în toate porturile înțelepciunii.

Cu privirea îndreptată spre acest obiectiv, am făcut ceva care depășește ceea ce este evident, colectând cele mai actualizate și mai bine explicate informații despre Jonas Gruber. De asemenea, l-am aranjat în așa fel încât citirea sa să fie plăcută, cu un design minimalist și plăcut, care asigură cea mai bună experiență de utilizare și cel mai scurt timp de încărcare.Ți-l ușurăm astfel încât să-ți faci griji doar să înveți totul despre Jonas Gruber! Așadar, dacă crezi că ne-am îndeplinit scopul și știi deja ce ai vrut să știi despre Jonas Gruber, ne-ar plăcea să te avem înapoi în aceste mări calme ale sapientiaro.com ori de câte ori se trezește foamea ta de cunoaștere.

Jonas Gruber (n . 19 februarie 1977 în Pfäffikon ZH , Elveia ) este un actor elveian .

Via

Jonas Gruber a studiat actoria la coala Otto Falckenberg din München (1997-2001). A fost membru permanent al ansamblului la Theater Konstanz , Theater Bonn i la Düsseldorfer Schauspielhaus . Lucreaz ca freelancer din 2016. Locuiete în Düsseldorf, este cstorit i are dou fiice.

Filmografie (selecie)

  • 2018: Heldt | Seria ZDF, regizor: Britta Keils
  • 2018: Einstein | Seria Sat.1, regia Oliver Dommenget
  • 2018: Soko Köln - seria ZDF, regizor: Sascha Thiel
  • 2017: Clubul panglicilor roii - seria VOX, regizor: Jan Martin Scharf
  • 2016: Die Rentnercops - seria ARD, regizor: Thomas Durchschlag
  • 2016: Alarm pentru Cobra 11 - Serie RTL, regia Nico Zavelberg
  • 2014: Danni Lowinski - serial Sat1, regizor: Uwe Janson
  • 2013: The Undertaker - Stierebluet, seria SRF, în regia lui Christian von Castelberg
  • 2012: Tatort (serial TV) - Trautes Heim WDR / ARD, regizor: Christoph Schnee
  • 2011: Mamele noastre, taii notri , ZDF în mai multe pri, regizor: Philipp Kadelbach
  • 2010: Ruhm (film) , lungmetraj, regizor: Isabel Kleefeld
  • 2009: 4 single , Sketch Comedy RTL, regizor: Erik Polls
  • 2009: Notruf Hafenkante - erou pentru o zi, seria ZDF, regizor: Bodo Schwarz
  • 2008: Age before Beauty , film TV ZDF, regizor: Thomas Nennstiel
  • 2005: Rohtenburg , film SUA / D, regizor: Martin Weisz
  • 2005: Tatort - Broken Hearts , SWR / ARD, regizor: Jürgen Bretzinger
  • 2005: Alarm pentru Cobra 11 - Promisiunea, seria RTL, regizor: Sebastian Vigg
  • 2004: LiebesLeben - Heul noch, sitcom SAT 1, regizor: Tobi Baumann
  • 2001: Foc, ghea i conserve de bere , film, regizor: Matthias Dinter
  • 2001: Full Throttle , Filmul A, Regia: Sabine Derflinger
  • 2001: Sternenfänger , seria ARD, regizor: Marcus Ulbricht
  • 2000: Stille Liebe , film CH, regizor: Christoph Schaub
  • 1998: Der Unkel vom Meer , film CH, regizor: Marie-Luise Bless
  • 1997: Noua libertate - Fr locuri de munc - Frumosul Munchen - Standstill , regizor: Herbert Achternbusch
  • 1994: Der Nebelläufer , film CH, regizor: Jörg Helbling

Roluri de teatru (selecie)

Premii

Link-uri web

Opiniones de nuestros usuarios

Beniamin Zaharia

Acest articol despre Jonas Gruber mi-a atras atenția, mi se pare curios cât de bine măsurate sunt cuvintele, parcă... elegant.

Stefania Boboc

Trebuia să găsesc ceva diferit despre Jonas Gruber, care nu era lucrul tipic care se citește întotdeauna pe internet și mi-a plăcut acest articol de Jonas Gruber.

Andrei Irimia

Este un articol bun referitor la Jonas Gruber. Oferă informațiile necesare, fără excese.

Angela Sabau

Uneori, când cauți informații pe internet despre ceva, găsești articole prea lungi care insistă să vorbească despre lucruri care nu te interesează. Mi-a plăcut acest articol despre Jonas Gruber pentru că merge la obiect și vorbește exact despre ce vreau eu, fără pierderea în informații Inutil.

Carmen Ispas

Mulțumesc pentru această postare pe Jonas Gruber, este exact ceea ce aveam nevoie.