Jonas Steur



Internetul este o sursă inepuizabilă de cunoștințe, și atunci când vine vorba de Jonas Steur. Secole și secole de cunoștințe umane despre Jonas Steur au fost turnate în rețea și continuă să fie turnate, și tocmai de aceea este atât de dificil să-l accesăm, deoarece putem găsi locuri în care navigarea poate fi dificilă sau direct impracticabilă. Propunerea noastră este să nu vă naufragiați într-o mare de date referitoare la Jonas Steur și să puteți ajunge rapid și eficient în toate porturile înțelepciunii.

Cu privirea îndreptată spre acest obiectiv, am făcut ceva care depășește ceea ce este evident, colectând cele mai actualizate și mai bine explicate informații despre Jonas Steur. De asemenea, l-am aranjat în așa fel încât citirea sa să fie plăcută, cu un design minimalist și plăcut, care asigură cea mai bună experiență de utilizare și cel mai scurt timp de încărcare.Ți-l ușurăm astfel încât să-ți faci griji doar să înveți totul despre Jonas Steur! Așadar, dacă crezi că ne-am îndeplinit scopul și știi deja ce ai vrut să știi despre Jonas Steur, ne-ar plăcea să te avem înapoi în aceste mări calme ale sapientiaro.com ori de câte ori se trezește foamea ta de cunoaștere.

Jonas Steur (* 1982 ) este o trans belgian - DJ i - productor . Este cunoscut i sub pseudonimul Estuera .

biografie

Jonas Steur a fost în contact cu muzica înc din copilrie. Dup o perioad de experimentare cu tastaturi Casio ieftine, el a cumprat o pereche de platane la vârsta de 15 ani i a obinut prima sa experien ca DJ. Cu toate acestea, avea o mare nevoie de a-i produce propria muzic. În 2000 a publicat prima sa producie So Deep sub numele de Silver Tear în colaborare cu Christophe Chantzis, Erik Vanspauwen, Pascal Rifles & Roeland Tijskens . Marea descoperire a venit în cele din urm în 2003, când a semnat sub pseudonimul Estuera cu casa de discuri Black Hole Recordings .

Dup ce a produs doar muzic la început, Jonas a început s cânte ca DJ în 2005 i de atunci îi folosete adevratul nume. În 2007 a fost lansat albumul su solo Born for the Night .

Discografie

Albume

  • 2007: Nscut pentru noapte

Singuri

  • 2000: So Deep (ca Silvertear )
  • 2001: Blow Your Mind (ca Sturgeon )
  • 2001: Selecia lui Dumnezeu (ca Global Killer )
  • 2002: Reprogramat (ca Sturgeon i Lenno )
  • 2002: Mâine (cu Ian Van Dahl )
  • 2004: Cltorii (ca Estuera )
  • 2004: Exil (ca Propylon )
  • 2004: Poveti din sud (sub numele de Estuera )
  • 2004: Red Shores (ca Estuera )
  • 2005: Palma Solane (vs. Re: Locate as Estuera )
  • 2005: Castamara
  • 2006: Flow (ca Estuera )
  • 2006: Mai sus (cu Fabrice Ernst ca Fable )
  • 2006: Al doilea viraj
  • 2007: Nasty (cu Paul Moelands ca Re: Locate vs. Steur )
  • 2007: Fall to Pieces (feat. Jennifer Rene )
  • 2007: Just Go (ca robot malefic )
  • 2007: Nivel sus
  • 2008: Call It Whatever You Fancy / Insert Title Here (ca robot ru )
  • 2008: Cold Winds (feat. Julie Thompson )
  • 2009: Plceri simple
  • 2010: Alturat
  • 2011: Still I Wait (cu Jennifer Rene)

Remixuri (selecie)

Link-uri web

Opiniones de nuestros usuarios

Eva Stanescu

Foarte interesant această postare despre Jonas Steur.

Dumitru Petrea

Intrarea pe Jonas Steur mi-a fost foarte utilă.

Cezar Enache

În această postare despre Jonas Steur am învățat lucruri pe care nu le știam, așa că pot să mă culc acum.