Jonathan Brandis



Internetul este o sursă inepuizabilă de cunoștințe, și atunci când vine vorba de Jonathan Brandis. Secole și secole de cunoștințe umane despre Jonathan Brandis au fost turnate în rețea și continuă să fie turnate, și tocmai de aceea este atât de dificil să-l accesăm, deoarece putem găsi locuri în care navigarea poate fi dificilă sau direct impracticabilă. Propunerea noastră este să nu vă naufragiați într-o mare de date referitoare la Jonathan Brandis și să puteți ajunge rapid și eficient în toate porturile înțelepciunii.

Cu privirea îndreptată spre acest obiectiv, am făcut ceva care depășește ceea ce este evident, colectând cele mai actualizate și mai bine explicate informații despre Jonathan Brandis. De asemenea, l-am aranjat în așa fel încât citirea sa să fie plăcută, cu un design minimalist și plăcut, care asigură cea mai bună experiență de utilizare și cel mai scurt timp de încărcare.Ți-l ușurăm astfel încât să-ți faci griji doar să înveți totul despre Jonathan Brandis! Așadar, dacă crezi că ne-am îndeplinit scopul și știi deja ce ai vrut să știi despre Jonathan Brandis, ne-ar plăcea să te avem înapoi în aceste mări calme ale sapientiaro.com ori de câte ori se trezește foamea ta de cunoaștere.

Jonathan Gregory Brandis (n . 13 aprilie 1976 în Danbury , Connecticut , 12 noiembrie 2003 în Los Angeles , California ) a fost un actor american . El a fost cel mai bine cunoscut sub numele de Bastian Bux în filmul Povestea interminabil II - În cutarea fanteziilor .

viata si cariera

Jonathan Brandis i-a început cariera ca copil actor în reclame. Cele mai cunoscute portrete ale sale sunt cele ale lui Bastian Bux în Povestea interminabil II - În cutarea fanteziilor, cea a lui Barry Gabrewski în Sidekicks , cea a regelui Wenceslas în The Good King i tânrul Bill Denbrough în Stephen King's It .

Au urmat roluri în special în seriile de televiziune . A devenit cunoscut aici pentru suplinirea tânrului geniu tiinific Lucas Wolenczak în seria futuristic de ficiune tiinific SeaQuest DSV a lui Steven Spielberg, alturi de Roy Scheider . În 1994 a primit Premiul pentru tinerii artiti pentru interpretarea sa .

Din 1995 pân în 1998 a avut o relaie cu actria Tatyana Ali . La sfâritul anilor 1990 a devenit linitit în jurul lui. A primit doar roluri minore, cum ar fi alturi de Bruce Willis în The Tribunal i alturi de Harvey Keitel în Puerto Vallarta Squeeze .

Dup ce cariera sa a czut, s-a îmbolnvit de depresie . În seara zilei de 11 noiembrie 2003, un prieten l-a gsit fr via în apartamentul su din Los Angeles . Brandis a fost dus la Centrul Medical Cedars-Sinai , unde i-a fost determinat moartea sinuciga .

Filmografie

Filme

  • 1986: Mystery Magical Special (scurtmetraj TV)
  • 1987: Fatal Attraction (Atracie fatal)
  • 1987: Poor Little Rich Girl: The Barbara Hutton Story , film realizat pentru TV
  • 1988: Mars: Base One (scurtmetraj TV)
  • 1988: Academia Scout (The Wrong Guys)
  • 1988: Oliver & Co. ( Oliver & Company , voce)
  • 1989: Tat vitreg II
  • 1990: Ghost Dad (voce)
  • 1990: The Neverending Story II - Looking for Fantastica (The Neverending Story II: The Next Chapter)
  • 1990: Stephen King's It ( Stephen King's It , film fcut pentru TV)
  • 1991: Momentul nostru strlucitor (scurtmetraj TV)
  • 1992: Monty - Întotdeauna greu la minge (Grgrie)
  • 1992: Sidekicks
  • 1994: The Good King ( Good King Wenceslas , film realizat pentru TV)
  • 1996: Singura ta ans ( Ultima ei ans , film TV)
  • 1996: Born Free ( Born Free: O nou aventur , film TV)
  • 1996: Obsessed with Revenge ( Fall Intoightness , Film realizat pentru TV)
  • 1997: Mayday in Pacific - Vacan în iadul albastru ( Two Came Back , film TV)
  • 1998: Cuplu de vis împotriva voinei lor (Between the Sheets)
  • 1999: În afara Providenei
  • 1999: Plimbare cu Diavolul
  • 2002: Tribunalul ( Rzboiul lui Hart ; rolul lui Brandis redus în versiunea teatral)
  • 2002: Anul care a tremurat
  • 2003: 111 Gramercy Park (film TV)
  • 2004: Puerto Vallarta Squeeze
  • 2004: The Slainesville Boys (în calitate de regizor i productor)
  • 2005: Bad Girls from Valley High (Bad Girls from Valley High)

Seriale TV

Link-uri web

Dovezi individuale

  1. Jonathan Brandis. Adus la 31 martie 2017 .
  2. Vedei ce l-a determinat pe Tatyana Alis, iubitul actorului din anii 90, s se sinucid. iloveoldschoolmusic.com, accesat la 31 martie 2017 .
  3. Benjamin Maack: Stele copil uitat. spiegel.de, accesat la 21 august 2016 .

Opiniones de nuestros usuarios

Patricia Ardelean

Foarte interesant această postare despre Jonathan Brandis.

Luiza Serban

Informația de pe Jonathan Brandis este foarte interesantă și de încredere, ca și restul articolelor pe care le-am citit până acum, care sunt deja multe, pentru că de aproape o oră aștept data mea Tinder și nu apare, Așa că asta m-a ridicat. Profit de ocazie să las niște vedete pentru companie și să mă cac de viața mea.