Jonathan Hardy



Internetul este o sursă inepuizabilă de cunoștințe, și atunci când vine vorba de Jonathan Hardy. Secole și secole de cunoștințe umane despre Jonathan Hardy au fost turnate în rețea și continuă să fie turnate, și tocmai de aceea este atât de dificil să-l accesăm, deoarece putem găsi locuri în care navigarea poate fi dificilă sau direct impracticabilă. Propunerea noastră este să nu vă naufragiați într-o mare de date referitoare la Jonathan Hardy și să puteți ajunge rapid și eficient în toate porturile înțelepciunii.

Cu privirea îndreptată spre acest obiectiv, am făcut ceva care depășește ceea ce este evident, colectând cele mai actualizate și mai bine explicate informații despre Jonathan Hardy. De asemenea, l-am aranjat în așa fel încât citirea sa să fie plăcută, cu un design minimalist și plăcut, care asigură cea mai bună experiență de utilizare și cel mai scurt timp de încărcare.Ți-l ușurăm astfel încât să-ți faci griji doar să înveți totul despre Jonathan Hardy! Așadar, dacă crezi că ne-am îndeplinit scopul și știi deja ce ai vrut să știi despre Jonathan Hardy, ne-ar plăcea să te avem înapoi în aceste mări calme ale sapientiaro.com ori de câte ori se trezește foamea ta de cunoaștere.

Jonathan Hardy (n . 20 septembrie 1940 în Wellington , Noua Zeeland , 30 iulie 2012 în New South Wales , Australia ) a fost un actor i scenarist australian de film i scen.

Via

Hardy a studiat la Academia de Muzic i Art Dramatic din Londra , s-a întors în Australia la începutul anilor 1979 i a început s acioneze ca actor de televiziune i film. De asemenea, a fost activ ca actor de teatru timp de decenii.

În 1980 a aprut ca scenarist pentru prima dat cu filmul The Fall of Lieutnant Morant . La Premiile Academiei din 1981 , a fost nominalizat la Premiul Academiei pentru Cel mai bun scenariu adaptat alturi de David Stevens i Bruce Beresford pentru lucrul la scenariul The Fall of Lieutnant Morant . Cu un an înainte au fost pentru munca lor cu Premiul Australian Film Institute Award al Australian Film Institute Award.

În 1988 a lansat filmul Backstage, pe care l-a regizat i a fost singura sa lucrare regizoral.

Din 1999 pân în 2003 a acionat ca purttor de cuvânt al personajului Rygel XVI din seria Farscape .

Filmografie (selecie)

  • 1979: Mad Max
  • 1980: The Fall of Lieutnant Morant ( Breaker Morant , numai pentru scenariu)
  • 1982: Inimi singure
  • 1988: Backstage ( Backstage , scenariu i regie)
  • 19992003: Farscape (serial TV, voce în original)

Link-uri web

Dovezi individuale

  1. smh.com.au, accesat la 6 ianuarie 2016

Opiniones de nuestros usuarios

Marcel Ionescu

Frumos articol din Jonathan Hardy.

Mihaela Cretu

Întotdeauna este bine să înveți. Mulțumesc pentru articolul despre Jonathan Hardy.