Jonathan Ieremia



Internetul este o sursă inepuizabilă de cunoștințe, și atunci când vine vorba de Jonathan Ieremia. Secole și secole de cunoștințe umane despre Jonathan Ieremia au fost turnate în rețea și continuă să fie turnate, și tocmai de aceea este atât de dificil să-l accesăm, deoarece putem găsi locuri în care navigarea poate fi dificilă sau direct impracticabilă. Propunerea noastră este să nu vă naufragiați într-o mare de date referitoare la Jonathan Ieremia și să puteți ajunge rapid și eficient în toate porturile înțelepciunii.

Cu privirea îndreptată spre acest obiectiv, am făcut ceva care depășește ceea ce este evident, colectând cele mai actualizate și mai bine explicate informații despre Jonathan Ieremia. De asemenea, l-am aranjat în așa fel încât citirea sa să fie plăcută, cu un design minimalist și plăcut, care asigură cea mai bună experiență de utilizare și cel mai scurt timp de încărcare.Ți-l ușurăm astfel încât să-ți faci griji doar să înveți totul despre Jonathan Ieremia! Așadar, dacă crezi că ne-am îndeplinit scopul și știi deja ce ai vrut să știi despre Jonathan Ieremia, ne-ar plăcea să te avem înapoi în aceste mări calme ale sapientiaro.com ori de câte ori se trezește foamea ta de cunoaștere.

Poziiile grafice
Explicaia datelor
Albume
Un om solitar
  DE 11 29.08.2011 (8 sptmâni)
  LA 70 16.09.2011 (1 sptmân)
  CH 26 28.08.2011 (5 sptmâni)
Praf de aur
  DE 84 11/02/2012 (1 sptmân)
o zi buna
  DE 40 07.09.2018 (1 sptmân)
Singuri
Praf de aur (cu Metropole Orkest )
  CH 45 20.01.2013 (3 saptamani)

Jonathan Jeremiah (* 1980 la Londra ) este un muzician britanic .

Gustul lui Ieremia în muzic a fost în mare msur modelat de prinii si, care în copilrie ascultau muzicieni precum Scott Walker , Cat Stevens , Serge Gainsbourg i John Martyn . La vârsta de ase ani, cântreaa a început s ia lecii de chitar pentru prima dat .

Dup o cltorie în SUA la vârsta de 20 de ani, Jeremiah s-a întors în Marea Britanie dup câteva luni pentru a-i avansa cariera de cântre i compozitor . Pentru a finana înregistrarea primului su album de studio într-un studio din Dollis Hill , a lucrat noaptea la o companie de paz, printre altele. În 2010, Jeremiah a semnat în cele din urm un contract cu casa de discuri Island Records , care a lansat albumul complet A Solitary Man (2011) în anul urmtor . În octombrie 2012 a fost lansat al doilea album Gold Dust . Al treilea su album Oh Desire a fost lansat în martie 2015. Dup ce a semnat un contract cu [PIAS] Germania în 2017, londonezul a lansat acolo al patrulea album Good Day în 2018 .

Discografie

Albume

  • 2011: Un om solitar
  • 2012: Praf de aur
  • 2015: Oh Desire
  • 2018: Bun ziua

Singuri

  • 2010: Vezi (Nu m deranjeaz)
  • 2011: Fericirea
  • 2011: Inima de piatr
  • 2011: New Age
  • 2011: Pierdut
  • 2012: Lazin 'in the Sunshine (cu Metropole Orkest )
  • 2013: Gold Dust (cu Metropole Orkest)
  • 2015: Wild Fire
  • 2018: Bun ziua
  • 2018: Muntele

Link-uri web

Dovezi individuale

  1. a b Surse grafice: DE AT CH
  2. a b c d e laut.de biografie . În: laut.de . Adus pe 19 august 2011.
  3. Discografie . În: jonathanjeremiah.com . Arhivat din original la 29 martie 2013. Informaii: linkul de arhiv a fost inserat automat i nu a fost înc verificat. V rugm s verificai linkul original i arhiv conform instruciunilor i apoi eliminai aceast notificare. Adus la 26 octombrie 2012. @ 1@ 2ablon: Webachiv / IABot / www.jonathanjeremiah.com
  4. Jonathan Ieremia. În: Discogs. Adus pe 19 septembrie 2016 .
  5. PIAS Germania are grij de Jonathan Jeremiah ca semntur naional. Adus pe 29 ianuarie 2019 .

Opiniones de nuestros usuarios

Iuliana Nita

Articolul despre Jonathan Ieremia este complet și bine explicat. Nu aș adăuga sau elimina o virgulă.

Ionut Marcu

Foarte interesant această postare despre Jonathan Ieremia.