Jonathan King



Internetul este o sursă inepuizabilă de cunoștințe, și atunci când vine vorba de Jonathan King. Secole și secole de cunoștințe umane despre Jonathan King au fost turnate în rețea și continuă să fie turnate, și tocmai de aceea este atât de dificil să-l accesăm, deoarece putem găsi locuri în care navigarea poate fi dificilă sau direct impracticabilă. Propunerea noastră este să nu vă naufragiați într-o mare de date referitoare la Jonathan King și să puteți ajunge rapid și eficient în toate porturile înțelepciunii.

Cu privirea îndreptată spre acest obiectiv, am făcut ceva care depășește ceea ce este evident, colectând cele mai actualizate și mai bine explicate informații despre Jonathan King. De asemenea, l-am aranjat în așa fel încât citirea sa să fie plăcută, cu un design minimalist și plăcut, care asigură cea mai bună experiență de utilizare și cel mai scurt timp de încărcare.Ți-l ușurăm astfel încât să-ți faci griji doar să înveți totul despre Jonathan King! Așadar, dacă crezi că ne-am îndeplinit scopul și știi deja ce ai vrut să știi despre Jonathan King, ne-ar plăcea să te avem înapoi în aceste mări calme ale sapientiaro.com ori de câte ori se trezește foamea ta de cunoaștere.

Jonathan King (nscut la 6 decembrie 1944 la Londra , Anglia ; de fapt Kenneth George King ) este un cântre , compozitor i productor de muzic britanic .

biografie

În calitate de student la Universitatea Cambridge , Jonathan King a scris primul su hit, Everyones Gone to the Moon , care a devenit un milion de vânzri în SUA . La vârsta de 22 de ani, Jonathan King era manager la Decca Records , iar la 25 de ani deinea propriul su label, UK Records .

În urmtorii câiva ani a lansat mai multe înregistrri sub pseudonime diferite: Als Sakkarin Sugar, Sugar (1971, UK 12th, DE 21st) i Hang On Sloopy (1971, DE 38th); ca Shag Loop Di Love (1972, UK locul 4); sub denumirea O sut de tone i o pen, dureaz doar un minut sau ca satisfacie Bubblerock . Discurile sale au mai aprut ca Weathermen ( It's the Same Old Song ), 53rd & 3rd, Sound 9418, Johnny Reggae în rolul The Piglets (cu Adrienne Posta ), Angelettes i Father Abraphart & the Smurps. Se cunosc în total aproximativ 30 de pseudonime. Sub care alte nume a fost auzit fr succes, probabil doar el însui tie. King a susinut odat c avea 20 de înregistrri sub 20 de nume diferite în top 30 în acelai timp. În 1975 a avut un alt hit sub propriul su nume cu Una Paloma Blanca (numrul 5 din Marea Britanie).

Pe latur, Jonathan King a scris despre muzic pop în numeroase reviste de muzic, a produs primul LP pentru grupul Genesis în 1967 , cruia i-a dat i numele i a promovat sau a descoperit grupuri precum 10cc , Kursaal Flyers , Bay City Rollers i Hedgehoppers Anonymous .

El a fost un superstar la televiziunea britanic de la începutul anilor 1980. El a raportat în mod regulat de la a doua sa reedin, New York City, la programul BBC Entertainment SUA . De asemenea, a avut propria sa rubric sptmânal în cotidianul britanic The Sun despre muzic pop. În 1997, Jonathan King a fost fora motrice din spatele câtigtorului Marelui Premiu Katrina i Waves . Din 1998 a cutat viitoare vedete record pentru grupul media Sanctuary Music.

În 2001 a fost condamnat la apte ani de închisoare pentru abuzuri sexuale pe cinci biei cu vârste cuprinse între 14 i 16 ani. Acestea au fost incidente din 1983 pân în 1989. El a fost gsit vinovat pe baza multor mrturii într-un proces circumstanial i ispea aceast pedeaps în închisoarea Belmarsh . În martie 2005, dup ce a executat jumtate din pedeaps, King a fost eliberat din arest. El însui îi neag vinovia pân în prezent. Cazurile pentru care a fost condamnat urmeaz s fie reexaminate de Curtea European a Drepturilor Omului . King vrea apoi s prezinte noi dovezi (inclusiv un alibi pentru una dintre presupusele zile ale crimei). De la condamnarea sa, a existat o dezbatere controversat în rândul publicului britanic cu privire la faptul dac Jonathan King este un criminal periculos sau doar victima moralei învechite.

King s-a întors în industria muzical de la lansare. El a descoperit trupa Orson pe MySpace i i-a ajutat la o afacere cu discuri. În 2007 a lansat un nou album, Earth to King .

La 9 septembrie 2015, s-a anunat c King a fost arestat din nou ca parte a Operaiunii Ravine. Cazul a fost închis în august 2018 din cauza unor erori de procedur.

Discografie

Albume

  • 1967: Sau apoi din nou ...
  • 1972: Încearc ceva diferit
  • 1972: Bubble Rock Is Here to Stay (ca Bubblerock)
  • 1973: Cutia Pandorei
  • 1975: Un trandafir într-o mnu cu pumnii
  • 1976: JK All the Way
  • 2007: Earth to King (lansare: 22 ianuarie)

Compilaii

  • 1975: Cele mai mari hituri - trecut, prezent i viitor
  • 1979: Hit Millionaire
  • 1982: King Size King: The Hits of Jonathan King
  • 1989: The Butterfly That Stamped (album dublu)
  • 1993: Multe fee ale lui Jonathan King
  • 1997: Creaii i relaii

Singuri

an Album de titlu
Clasament de top, sptmâni totale, premiuDestinaii de plasareDestinaii de plasare
(An, titlu, album , clasamente, sptmâni, premii, note)
Observaii
DE DE Regatul Unit Regatul Unit S.U.A. S.U.A.
1965 Toat lumea a plecat pe Lun
sau apoi din nou ...
- Regatul Unit4 (11 sptmâni)
Regatul Unit
S.U.A.17 (11 sptmâni)
S.U.A.
Prima publicare: 2 iulie 1965
Autor: Jonathan King
1966 Unde soarele nu a strlucit niciodat
sau apoi din nou
- - S.U.A.97 (2 sptmâni)
S.U.A.
Prima publicare: 19 noiembrie 1965
Autor: Jonathan King
1970 Las totul
s încerce ceva diferit
- Regatul Unit26 (7 sptmâni)
Regatul Unit
-
Prima publicare: 28 noiembrie 1969
Autori: Barry McEwan, BB Cunningham
Original: The Hombres , 1967
1971 Este acelai vechi cântec
hit milionar
- Regatul Unit19 (9 sptmâni)
Regatul Unit
-
Publicat pentru prima dat: decembrie 1970
sub numele The Weatherman
Autori: Olanda - Dozier - Olanda
Original: The Four Tops , 1965
Sugar, Sugar
Hit Millionaire
DE21 (5 sptmâni)
DE
Regatul Unit12 (14 sptmâni)
Regatul Unit
-
Publicat pentru prima dat: 22 martie 1971
sub numele de Sakkarin
Autori: Andy Kim , Jeff Barry
Original: The Archies , 1969
Lazy Bones
King Size King: Loviturile lui Jonathan King
- Regatul Unit23 (8 sptmâni)
Regatul Unit
-
Publicat pentru prima dat: 17 mai 1971
Autori: Hoagy Carmichael , Johnny Mercer
Original: Glen Grey cu Casa Loma Orchestra
i Walter Hunt, 1933
Hang On Sloopy
The Butterfly That Stamped
DE38 (2 sptmâni)
DE
- -
Publicat pentru prima dat: septembrie 1971
sub numele de Sakkarin
Autori: Bert Russell , Wes Farrell
Original: The Vibrations, 1964
Cuplat cu o senzaie
Încercai ceva diferit
- Regatul Unit23 (10 sptmâni)
Regatul Unit
-
Prima publicare: 15 octombrie 1971
Autor: Mark James
Original: BJ Thomas , 1968
1972 Flirt
Încercai ceva diferit
- Regatul Unit22 (9 sptmâni)
Regatul Unit
-
Prima publicare: 14 ianuarie 1972
Autori: Michel Delpech, Roland Vincent
Original: Michel Delpech , 1971
Loop Di Love
Hit Millionaire
- Regatul Unit4 (13 sptmâni)
Regatul Unit
-
Publicat pentru prima dat: 4 august 1972
ca Shag
Autori: Dieter Dierks , Michael Schepior
Original: Charly Bourbon, 1969
1974 (Nu pot obine nu) Satisfacia
Bubble Rock este aici pentru a rmâne
- Regatul Unit29 (5 sptmâni)
Regatul Unit
-
Publicat pentru prima dat: 2 noiembrie 1973
ca Bubblerock
Autori: Mick Jagger , Keith Richards
Original: The Rolling Stones , 1965
1975 Una paloma blanca (White Dove)
Greatest Hits - Past, Present and Future
- Regatul Unit5 (11 sptmâni)
Regatul Unit
-
Prima publicare: 15 august 1975
Autor: Johannes Bouwens
Original: George Baker Selection , 1975
Chick-a-Boom (Don't Ya Jes Love It)
Hit Millionaire
- Regatul Unit36 (4 sptmâni)
Regatul Unit
-
Prima publicare: 4 iulie 1975
ca 53 i 3 cu Sound of Shag
Autori: Janis Lee Gwin, Linda Martin
Original: Pintura Fresca, 1968
1976 În Mood
Hit Millionaire
- Regatul Unit46 (3 sptmâni)
Regatul Unit
-
Publicat pentru prima dat: 23 ianuarie 1976
sub numele de Sound 9418
Autori: Joseph Garland , Andy Razaf
Original: Edgar Hayes and His Orchestra , 1938
Dureaz doar un minut
J. K. Tot drumul
- Regatul Unit9 (9 sptmâni)
Regatul Unit
-
Publicat pentru prima dat: 23 ianuarie 1976
ca 100 de tone i o plum
Autori: Dennis Lambert, Brian Potter
Original: Tavares , 1975
1978 Una pentru tine, una pentru mine
Hit Millionaire
- Regatul Unit29 (6 sptmâni)
Regatul Unit
-
Prima publicare: 15 septembrie 1978
Autori: Richard Palmer-James , Angelo la Bionda, Carmelo la Bionda
Original: La Bionda , 1978
Lick a Smurp for Christmas (All Fall Down)
The Many Faces of Jonathan King
- Regatul Unit58 (4 sptmâni)
Regatul Unit
-
Publicat pentru prima dat: 4 decembrie 1978
sub numele de printele Abraphart i
parodia Smurps a lui Vader Abraham i a trumfilor
Autor: Jonathan King
1979 Eti cel mai mare iubit
lovit de milionar
- Regatul Unit67 (2 sptmâni)
Regatul Unit
-
Prima publicaie: mai 1979
Autori: Janschen & Janschens
Original: Luv ' , 1978
Gloria
Fluturele care a tampilat
- Regatul Unit65 (3 sptmâni)
Regatul Unit
-
Prima publicare: 22 octombrie 1979
Autori: Giancarlo Bigazzi , Umberto Tozzi
Original: Umberto Tozzi , 1979
1984 Space Oddity /
Major Tom (Venind acas)
- Regatul Unit77 (4 sptmâni)
Regatul Unit
-
Prima publicare: 23 aprilie 1984
Autor i original: David Bowie , 1969
1987 Îi dau o palm feei /
Fr limit de vitez
Fluturele care a tampilat
- Regatul Unit99 (1 sptmân)
Regatul Unit
-
Prima publicare: 30 noiembrie 1987
Autor: Jonathan King

Mai multe single-uri

  • 1965: Green Is the Grass (lansare: 24 septembrie)
  • 1965: Unde soarele nu a strlucit niciodat (lansat pe 19 noiembrie)
  • 1966: La fel ca o femeie (29 iulie)
  • 1966: Icicles (A czut din inima unei psri albastre) (lansat pe 11 noiembrie)
  • 1967: Pescruii (lansat pe 6 ianuarie)
  • 1967: Round, Round (lansat pe 23 martie)
  • 1970: Million Dollar Bash (lansat în aprilie)
  • 1970: Cherry, Cherry (lansare: 28 august)
  • 1971: Honey Bee (Keep On Stinging Me) (în rolul The Weatherman; lansat pe 2 aprilie)
  • 1971: Fine Together Stomp (în rolul The Weatherman; lansat în august)
  • 1971: Canon de argint (ca Sakkarin; lansare: 12 noiembrie)
  • 1972: It's a High Order for a Short Guy (lansare: 2 iunie)
  • 1972: (O s mergem) Rock Around the Clock (ca Bubblerock; lansare: 22 noiembrie)
  • 1973: Vulture Stomp (ca The Scavengers Altfel cunoscut sub numele de Shag; lansare: 12 ianuarie)
  • 1973: Mary, My Love (lansat pe 23 martie)
  • 1973: A Modest Proposal (Swift's Song) (lansat pe 30 noiembrie)
  • 1973: Be Gay (Promo)
  • 1974: Get Off of My Cloud (ca Bubblerock; lansare: 1 martie)
  • 1974: Oamenii vor spune c suntem îndrgostii (ca Bubblerock; lansare: 26 aprilie)
  • 1974: Help Me Make It Through the Night (cu Eiri Thrasher; lansare: 23 august)
  • 1975: Twist and Shout (ca Bubblerock; lansat pe 24 ianuarie)
  • 1975: Un om liber la Paris (lansare: 7 februarie)
  • 1975: The Way You Look Tonight (lansat pe 4 aprilie)
  • 1975: De ce nu putem fi prieteni (53 i 3 cu Sound of Shag; lansare: 31 octombrie)
  • 1975: Baby, the Rain Must Fall (lansare: 7 noiembrie)
  • 1976: The Happy People Song (lansat pe 30 ianuarie)
  • 1976: Little Latin Lupe Lu (lansare: 19 martie)
  • 1976: Stranger on the Shore (ca Sound 9418; lansat pe 19 martie)
  • 1976: Toat lumea (ca 53 i 3 cu Sound of Shag; lansare: 2 aprilie)
  • 1976: He's so Fine (lansat pe 30 aprilie)
  • 1976: The Yam (ca Sound 9418; lansare: 30 aprilie)
  • 1976: The Lonely Bull Meets La Bamba and Lives (ca Sound 9418; lansare: 2 iulie)
  • 1976: Mississippi (30 iulie)
  • 1976: Nu m uita când eti pe insula ta (ca 100 de tone i o pan; lansare: 27 august)
  • 1976: Când eram o stea (lansare: 8 octombrie)
  • 1976: I'm Gonna Change (ca Sound 9418; lansare: 12 noiembrie)
  • 1976: Când se nate un copil (ca 100 de tone i o pan; lansare: 19 noiembrie)
  • 1977: Doar pentru a fi aproape de tine (ca 100 de tone i o pan; lansare: 25 februarie)
  • 1977: Can't Get It Out of My Head (ca 100 de tone i o pan; lansare: 27 mai)
  • 1978: Old DJ's (Playing New Sounds) (lansare: 24 martie)
  • 1979: Vrei s tii un secret (ca 100 de tone i o pan; lansare: 28 septembrie)
  • 1979: Cum s devii un Superstar Pop
  • 1980: Este ilegal, este imoral, este nesntos, dar este distractiv (lansare: iunie)
  • 1983: Îi dau o palm feei (tema Entertainment SUA) / Bolile mentale (lansare: aprilie)
  • 1985: No Speed Limit / I'll Slap Your Face (Entertainment USA Theme) (Lansare: august)
  • 1986: Gimme Some (lansare: octombrie)
  • 1987: Wild World (lansare: noiembrie)

Cunoscute pseudonime

Weathermen - Echipaj - Purcelui - Sakkarin - Nemo - Angelete - Shag - Piciorul atletului - Stânc cu bule - Scavengers - Mân de obraz - Flanelcat - Susintorii baronului - Jack & The Giant Killers - Slooply Bellywell - 53 i 3, Veverie fierbini - David - Sunet 9418 - O sut de tone i o pen - Porc mare (Cu micul porc) - Elizabeth - J & J - Jokerul - Contele Giovanni Di Regina - Printele Abraphart i Smurpii - Sally - Omul - Credincioii - JK 25

Vezi si

umfla

  1. Regele ... fusese condamnat pentru ase infraciuni de atac indecent, buggery i tentativ de buggery împotriva a cinci tineri cu vârste cuprinse între 14 i 16 ani între 1983 i 1989. Jonathan King a fost închis pentru abuz sexual asupra copiilor , The Guardian, 21 noiembrie 2001, vizionat pe 29 august 2008
  2. Jonathan King câtig dreptul de a face apel în Europa pentru condamnrile sale pentru agresiuni sexuale asupra bieilor adolesceni , Daily Mail, 10 noiembrie 2007, vizualizat pe 12 februarie 2008
  3. Jonathan King arestat în eantion de infraciuni sexuale pentru copii . În: BBC News , 10 septembrie 2015. 
  4. Poliia din Surrey va revizui dup ce procesul lui Jonathan King se prbuete . În: The Guardian , 6 octombrie 2018. Adus pe 8 noiembrie 2015. 
  5. Surse Grafic: Single DE UK1 UK2 UK3 UK4 UK5 UK6 UK7 UK8 UK9 SUA

Link-uri web

Commons : Jonathan King  - colecie de imagini, videoclipuri i fiiere audio

Opiniones de nuestros usuarios

Victor Mirea

Această intrare despre Jonathan King a fost exact ceea ce am vrut să găsesc.

Mirel Mihai

Frumos articol din Jonathan King.

Razvan Anton

Acest articol despre Jonathan King mi-a atras atenția, mi se pare curios cât de bine măsurate sunt cuvintele, parcă... elegant.

Octavian Olaru

Această intrare pe Jonathan King m-a ajutat să-mi termin munca de mâine în ultimul moment. Mă vedeam deja trăgând din nou Wikipedia, lucru pe care profesorul ne-a interzis. Mulțumesc că m-ai salvat.