Jonathan Mendelsohn (cântre)



Internetul este o sursă inepuizabilă de cunoștințe, și atunci când vine vorba de Jonathan Mendelsohn (cântre). Secole și secole de cunoștințe umane despre Jonathan Mendelsohn (cântre) au fost turnate în rețea și continuă să fie turnate, și tocmai de aceea este atât de dificil să-l accesăm, deoarece putem găsi locuri în care navigarea poate fi dificilă sau direct impracticabilă. Propunerea noastră este să nu vă naufragiați într-o mare de date referitoare la Jonathan Mendelsohn (cântre) și să puteți ajunge rapid și eficient în toate porturile înțelepciunii.

Cu privirea îndreptată spre acest obiectiv, am făcut ceva care depășește ceea ce este evident, colectând cele mai actualizate și mai bine explicate informații despre Jonathan Mendelsohn (cântre). De asemenea, l-am aranjat în așa fel încât citirea sa să fie plăcută, cu un design minimalist și plăcut, care asigură cea mai bună experiență de utilizare și cel mai scurt timp de încărcare.Ți-l ușurăm astfel încât să-ți faci griji doar să înveți totul despre Jonathan Mendelsohn (cântre)! Așadar, dacă crezi că ne-am îndeplinit scopul și știi deja ce ai vrut să știi despre Jonathan Mendelsohn (cântre), ne-ar plăcea să te avem înapoi în aceste mări calme ale sapientiaro.com ori de câte ori se trezește foamea ta de cunoaștere.

Jonathan Mendelsohn (stânga) la I AM Hardstyle 2019 din Mannheim
Jonathan Mendelsohn (stânga) la I AM Hardstyle 2019 din Mannheim
Plasamente în diagrame
Explicarea datelor
Singuri
Till Tonight (cu Laidback Luke)
  NL 83 21.08.2010 (2 saptamani)

Jonathan Mendelsohn (n . 19 iunie 1980 în Brooklyn , New York ) este un cântre i compozitor american. Este unul dintre cei mai cunoscui cântrei de sex masculin din mai multe genuri din domeniul muzicii electronice de dans . Melodiile sale cu productori de trans precum Cosmic Gate i Dash Berlin au fost nominalizate de dou ori pentru un premiu IDMA. Au fost create mai multe producii împreun cu Brennan Heart , dintre care Imaginary este considerat unul dintre cele mai populare imnuri hardstyle. El a fost , de asemenea , cantareata a cântecului Echo , care a aprut pe Hardwell lui album Unite Suntem , precum i alte producii care au fost lansate pe label- ul Revealed Recordings . Cu aceti DJ, Mendelsohn a avut apariii globale la festivaluri precum EDC , Defqon.1 i Amsterdam Dance Event . În general, mai multe melodii cântate de Mendelsohn în zonele trans, hardstyle i bigroom au reuit s ajung la Beatport Top-5 corespunztor, inclusiv trei plasamente # 1.

Carier

Pân în 2012: carier timpurie i descoperire prin productori de trans

Mendelsohn a crescut în Upstate New York ca fiul unui pianist de concert . De la ea a învat elemente de baz muzicale, cum ar fi progresele acordurilor i a scris primele sale melodii la vârsta de 11 ani. Influenele sale au inclus muzicieni pop de la începutul anilor 1990, printre care Mariah Carey , Björk i Tori Amos . În timpul petrecut în liceu, a intrat în contact cu cultura rave i i-a descoperit pasiunea pentru muzica electronic . A început s lucreze în producia de muzic i a urmat cursuri de inginerie audio dup ce a absolvit liceul . În plus, i-a înfiinat propriul studio acas i a lucrat ca DJ sub numele MENDy. Mendelsohn a publicat primele sale producii pe YouTube i a interpretat propria sa melodie Over la spectacolul de amatori de la Apollo Theatre din Harlem în 2007 . A reuit s câtige aceast competiie de cântat, astfel încât Chris Brann de la Wamdue Project a devenit contient de el. Împreun cu proiectul electric, colaborarea Forgiveness a aprut ca parte a unei înelegeri cu Sony BMG . De asemenea, au produs o nou versiune a hitului lor numrul 1 King Of My Castle cu vocea lui Mendelsohn.

În 2009, Jonathan Mendelsohn a contribuit la compoziia de piese i, în calitate de prim cântre de sex masculin, a cântat pentru 3 melodii pe albumul We Love Machine de Way Out West . Apoi a fost însrcinat s lucreze cu Nic Chagall, care este jumtate din duo-ul de trans Cosmic Gate . Piesa rezultat This Moment este prima lui Mendelsohn din domeniul EDM i a fost interpretat de mai multe ori de Armin van Buuren în emisiunea sa radio A State Of Trance . Drept urmare, Dash Berlin i-a cerut colaborarea Better Half Of Me . Piesa a fost nominalizat la Premiul IDMA la categoria Cea mai bun pies de trans în 2012. Prin alte piese în colaborare cu Dash Berlin, Jonathan Mendelsohn i-a atins prima faim internaional în domeniul transei. În plus, piesa Till Tonight , care a fost produs de Laidback Luke în 2010 , a ajuns în topurile olandeze i a fost remixat oficial de Ferry Corsten .

Din 2013: succese în camera mare, hardstyle i trans

Jonathan Mendelsohn cu Hardwell (înapoi) la Revealed Night 2017 ca parte a Amsterdam Dance Event

Prima pies hardstyle care a fost cântat de Mendelsohn a fost produs de Brennan Heart i se numete Imaginary . A avut premiera la finalul emisiunii Defqon.1 în 2013 i a fcut parte din al treilea album de studio Evolution of Style de la Brennan Hearts . A ajuns pe locul 1 în topurile Beatport Hard Dance i a fost în Top 100 pentru un total de 777 de zile. De asemenea, a fost votat # 1 în Top 100 Q-dance Hardstyle Top 2013. Mendelsohn a aprut cu piesa la Defqon.1 2015 i I AM Hardstyle 2018 în Mannheim . Cu 44 de milioane de accesri pe Spotify i 20 de milioane pe Youtube (începând cu 2020), Imaginary a devenit unul dintre imnurile genului hardstyle. Alte piese hardstyle, de asemenea cu Brennan Heart, au reuit s îi construiasc succesul în urmtorii câiva ani. Follow The Light a obinut un top Beatport în 2014 (# 6) i a fost votat în Q-dance Top 100 al anului (# 16), la fel ca Be Here Now 2016 cu Beatport # 2 i Q-dance Top 100 rang 28 .

În 2014 au urmat mai multe melodii cu productori de trans precum Andrew Rayel i Ørjan Nilsen , care au fost publicate pe Armada . La începutul anului 2015, a fost lansat albumul lui Hardwell United We Are , care include piesa Echo cu vocea lui Jonathan Mendelsohn. Traseul este o combinaie de trans i camer mare. A fost premiat de Hardwell în emisiunea sa de radio Hardwell On Air (episodul 201) i a fcut parte din platourile live ale turneului su mondial United We Are. În aprilie, Echo a fost lansat i ca single. Vocea remarcabil a lui Jonathan Mendelsohn este evideniat de revista specializat Dance-Charts . Single-ul a ajuns pe locul 1 în topurile olandeze iTunes i pe locul 2 în întreaga lume. Locul # 2 în categoria trans a fost atins pe Beatport. În acelai timp, a fost lansat videoclipul oficial, în care Jonathan Mendelsohn poate fi vzut, ca i multe alte piese ale sale.

Tot în 2015, colaborarea Ghost in the Machine a fost creat împreun cu Blasterjaxx i MOTi la Spinnin ' i a reuit s ajung pe locul 6 în topurile Beatport i pentru prima dat pe cel mai înalt clasament din categoria Bigroom. Ca parte a dou producii cu Fedde le Grand , Mendelsohn a aprut în mod regulat în spectacolul su GRAND în Royal Theatre Amsterdam i o dat în Ziggo Dome . O alt pies, numit Open My Eyes, a fost imnul oficial al Empire Festival i prima sa lansare pe Revealed Recordings . Au urmat înc 3 cu productorul suedez Kaaze , care i-a remixat piesa Echo înainte . Prima colaborare We Are Legends a fost fcut i cu Hardwell i a fost publicat pe EP-ul su Hardwell & Friends Vol. 1 . Este a treia melodie Beatport # 1 de Mendelsohn, de data aceasta din nou în categoria Bigroom. Revista EDM Dancing Astronaut descrie contribuia lui Mendelsohn ca voci armonice care in pista împreun. A doua colaborare cu Kaaze se numete End Of The World i a primit un remix hardstyle de la Dr Phunk . A treia melodie împreun Poison Lips a aprut pe albumul Kaazes Dreamchild în 2019 .

Pentru colaborarea This Is Love de Hardwell & Kaaze i lansarea solo a lui Hardwell Being Alive , ambele interpretate la Tomorrowland 2018, Jonathan Mendelsohn a fost responsabil de compoziia.

Premii

Premiile internaionale de muzic de dans

  • 2012: Nominalizare la categoria Cea mai bun pies de transe pentru Better Half of Me (cu Dash Berlin)
  • 2014: Nominalizare la categoria Cea mai bun pies de trans pentru Steal You Away (cu Dash Berlin i Alexander Popov)

Q-dance Top 100

  • 2013: # 1 pentru Imaginary (cu Brennan Heart)
  • 2015: # 16 pentru Follow The Light (cu Brennan Heart)
  • 2016: # 28 pentru Be Here Now (cu Brennan Heart)
  • 2017: # 53 pentru Broken (cu Brennan Heart & Code Black )
  • 2018: # 66 pentru Întoarcerea la tine (cu Brennan Heart)

Discografie

Singuri

  • 2008: Proiectul Wamdue - Regele castelului meu [Pacha]
  • 2009: Nic Chagall - This Moment [Contrast înalt]
  • 2009: Proiectul Wamdue - Forgiveness [Fierce Angel]
  • 2010: Laidback Luke - Till Tonight [Mixmash]
  • 2010: Laidback Luke - Timebomb [Mixmash]
  • 2010: Marco V - Revenirea [Responsabil]
  • 2010: Laurent Wolf - Love We Got [Wolf Project]
  • 2011: Chris Kaeser - Walking Away [House And Love]
  • 2011: Dash Berlin - Better Half of Me [Aropa]
  • 2011: World Sketch - Wonderful [Roth Project]
  • 2011: David Morales - Doar nu m iubeti [ Ultra ]
  • 2011: Dennis Shepherd - Bring Me Back [Contrast ridicat]
  • 2011: World Sketch - Never Leasing Go [Roth Project]
  • 2011: World Sketch - Ready To Love [Roth Project]
  • 2012: Cazwell, Get Far , DAB - Ceva pentru toat lumea [Melodica]
  • 2012: Morgan Page , Andy Caldwell - Unde ai mers [Nettwerk]
  • 2012: Dash Berlin - World Falls Apart [Aropa]
  • 2012: Jody Wisternoff - Back To Me [ Anjunadeep ]
  • 2012: Jody Wisternoff - Out Of Reach [ Anjunadeep ]
  • 2012: Jody Wisternoff - Slowmotion [ Anjunadeep ]
  • 2012: David Morales - Ultima dat [ Ult ra ]
  • 2012: StoneBridge, Matt Joko ft. Crystal Waters - Standing In Your Way [Zouk]
  • 2012: Gina Star - Lacrimi [LOI]
  • 2013: Juanjo Martin - Tonight [Supermartxe]
  • 2013: Dash Berlin i Alexander Popov - Fur-te departe [Aropa]
  • 2013: Brennan Heart - Imaginary [WE R]
  • 2013: Dohr & Mangold - Hurricane [Trice]
  • 2014: Orjan Nilsen - Apart [ Armada ]
  • 2014: Tenishia - Un vis nou [ Gaura neagr ]
  • 2014: Andrew Rayel - One In A Million [ Armada ]
  • 2014: World Sketch - Starlight [Roth Project]
  • 2014: Tritonal - Satelit [Îmbuntit]
  • 2014: Venom One - Cutremur [ Coldharbour ]
  • 2014: Brennan Heart - Follow The Light [WE R]
  • 2015: Hardwell - Echo [ Ultra ]
  • 2015: Nic Chagall - Thi s Time [Wake Your Minds]
  • 2015: Bryan Milton - Gi ve Me The Love [Sine]
  • 2015: Juanjo Martin - S hooting Star [Clipper's Sound]
  • 2015: Honey Dijon i Tim K - Thunda [Clasic]
  • 2015: Blasterjaxx i MOT i - Ghost In The Machine [ Spinnin ' ]
  • 2015: Poarta cosmic - Toat viaa mea [ Armada ]
  • 2016: Avedon, Ale Q - O pen My Eyes (Tom Swoon Edit) [ Dezvluit ]
  • 2016: Juanjo Martin - M emories [Blanco y Negro]
  • 2016: Fedde Le Grand - Miracle [WePLAY]
  • 2016: Fedde Le Grand - Lost [WePLAY]
  • 2016: Mark Sixma - Drumul spre fericire [ Armind ]
  • 2016: Alexander Popov - World Like This [ Armada ]
  • 2016: Brennan Heart - B e Here Now [WE R]
  • 2017: Blasterjaxx - Bla ck Rose [Maxximize]
  • 2017: Andrew Rayel - Ho me [ Armada ]
  • 2017: Andrew Rayel - Fo rgiven [ Armada ]
  • 2017: Standerwick - Str eets Of Gold [ Armind ]
  • 2017: Tenishia - Sun Co mes Again [Interplay]
  • 2017: Hardwell & Kaaze - We Are Legends [ Dezvluit ]
  • 2017: Brennan Heart - B roken [WE R]
  • 2017: Kaaze - Sfâritul lumii [ dezvluit ]
  • 2017: Shane 54 - Return To Love [ Armada ]
  • 2017: Uri polari futuristici - În visele mele [Knightvision]
  • 2018: Seven Lions & Jason Ross - Ocean [Ophelia]
  • 2018: Solarstone - Aceasta aici începe [Black Hole]
  • 2018: Brennan Heart - C oming Back To You [WE R]
  • 2019: Jason Ross - Clos e Your Eyes [ Anjunabeats ]
  • 2019: Dash Berlin - Loc Out of Heaven [ Armada ]
  • 2019: Dash Berlin - Not hung Hurts Like Love [Bodywrmr]
  • 2019: Navarra - Young A t Heart [Pitch]
  • 2019: Gareth Emery , Ashley Wallbridge - Never Before [Garuda]
  • 2019: Kaaze - Poison Li ps [ Dezvluit ]
  • 2020: Wolfpack - Moving Mou ntains [Smash The House]

Compozitor

  • 2018: Hardwell - Being Alive
  • 2018: Hardwell & Kaaze - This Is Love

Link-uri web

Dovezi individuale

  1. Surse grafice: single NL
  2. Jonathan Mendelsohn - Artiti. Adus pe 3 octombrie 2020 (englez american).
  3. ^ Orae de muzic de dans - New York City New York - Jonathan Mendelsohn. În: DMC World Magazine. 22 iulie 2009, preluat 3 octombrie 2020 (englez american).
  4. Jonathan Mendelsohn. Adus pe 3 octombrie 2020 (olandez).
  5. Arcdsa: Arcdsa Music: Jonathan Mendelsohn. În: Arcdsa Music. 30 august 2011, accesat la 3 octombrie 2020 .
  6. Way Out West - We Love Machine. Adus pe 3 octombrie 2020 .
  7. Jonathan Mendelsohn - Artiti. Adus pe 3 octombrie 2020 (englez american).
  8. 1001Liste: Nic Chagall ft. Jonathan Mendelsohn - This Moment [CONTRAST ÎNALT]. Adus pe 3 octombrie 2020 (englez american).
  9. DESPRE. Adus pe 3 octombrie 2020 .
  10. IDMA's - 2012 IDMA Nominees FOR 2011 - Winter Music Conference 2013 - WMC 2013. 4 mai 2013, accesat pe 3 octombrie 2020 .
  11. Jonathan Mendelsohn - Artiti. Adus pe 3 octombrie 2020 (englez american).
  12. 1001Liste: Brennan Heart & Jonathan Mendelsohn - Imaginary [WE R] Pagina # 3. Adus pe 3 octombrie 2020 (englez american).
  13. ^ Imaginary Beatport Tracker. Adus la 6 octombrie 2020 .
  14. Acesta este Q-dance Hardstyle Top 100 2019 |. 1 ianuarie 2020, accesat pe 3 octombrie 2020 (nl-NL).
  15. Hannah: Cltoria noastr la I AM HARDSTYLE - Recenzie. 28 martie 2018, accesat la 3 octombrie 2020 (german).
  16. DJ MAG Germania: #ShowYourTrueColors: Brennan Heart anun noul album! Adus pe 3 octombrie 2020 .
  17. Beatport Top Tracker - Cu ochii pe Beatport Top. Adus pe 3 octombrie 2020 .
  18. Rodrigo Barría: The Q-dance Hardstyle Top 100 din 2015 - Bassmusic®. Adus pe 3 octombrie 2020 (spaniol).
  19. Beatport Top Tracker - Cu ochii pe Beatport Top. Adus pe 3 octombrie 2020 .
  20. The Q-dance Hardstyle Top 100 din 2016. 10 ianuarie 2017, accesat la 3 octombrie 2020 (englez american).
  21. 1001Liste: Hardwell ft. Jonathan Mendelsohn - Echo [REVEALED]. Adus pe 3 octombrie 2020 (englez american).
  22. ^ S. Wernke-Schmiesing: videoclip muzical »Hardwell feat. Jonathan Mendelsohn - Ecou. Adus pe 3 octombrie 2020 (german).
  23. ^ John Cameron: Hardwell lanseaz un videoclip muzical pentru Echo. În: We Got This Covered. 20 aprilie 2015, preluat 3 octombrie 2020 (englez american).
  24. Beatport Top Tracker - Cu ochii pe Beatport Top. Adus pe 3 octombrie 2020 .
  25. Hardwell ofer un videoclip muzical emoional pentru "Echo" Ft. Jonathan Mendelsohn. În: EDM. 22 aprilie 2015, preluat 3 octombrie 2020 (englez american).
  26. Beatport Top Tracker - Cu ochii pe Beatport Top. Adus pe 3 octombrie 2020 .
  27. Jonathan Mendelsohn - Artiti. Adus pe 3 octombrie 2020 (englez american).
  28. Beatport Top Tracker - Cu ochii pe Beatport Top. Adus pe 3 octombrie 2020 .
  29. Hardwell i KAAZE - Suntem legende. 24 iulie 2017, preluat 3 octombrie 2020 (englez american).
  30. ^ Repertoriu ACE. Adus pe 4 octombrie 2020 .

Opiniones de nuestros usuarios

Lorena Pascu

Mulțumesc. Articolul despre Jonathan Mendelsohn (cântre) m-a ajutat.

Claudiu Costea

A trecut ceva timp de când nu am văzut un articol despre Jonathan Mendelsohn (cântre) scris într-un mod atât de didactic. Îmi place.

Niculina Ardelean

Frumos articol din Jonathan Mendelsohn (cântre).