Constantin Bedreag

În articolul de astăzi vom analiza Constantin Bedreag în profunzime pentru a înțelege importanța sa astăzi. Constantin Bedreag este un subiect/data/persoana care a generat un mare interes în diferite domenii și este crucial să înțelegem impactul său asupra societății de astăzi. Pe parcursul acestui articol, vom explora relevanța sa istorică, influența sa asupra culturii contemporane și implicațiile pe care le are pentru viitor. În plus, vom examina diferite perspective și opinii despre Constantin Bedreag, cu scopul de a oferi o viziune cuprinzătoare și îmbogățitoare asupra acestui subiect/subiect/persoană. La sfârșitul lecturii, sperăm ca cititorii să obțină o înțelegere mai profundă și mai bogată a Constantin Bedreag și să fie capabili să stabilească conexiuni semnificative cu mediul lor și viața de zi cu zi.

Constantin Bedreag
Date personale
Născut[1] Modificați la Wikidata
Decedat (81 de ani)[1] Modificați la Wikidata
Cetățenie România Modificați la Wikidata
Ocupațiefizician Modificați la Wikidata
Limbi vorbitelimba română Modificați la Wikidata
Activitate
Membru al Academiei de Științe din România

Constantin Bedreag (n. 5 august 1883, Rusca, județul Vaslui23 ianuarie 1965, Iași) a fost un fizician român. A studiat principiul homologiei și sistematica elementelor chimice.

Biografie

A fost membru titular al Academiei de Științe din România începând cu 20 decembrie 1938[2].

Decorații

  • Semnul Onorific „Răsplata Muncii pentru 25 ani în Serviciul Statului” (13 octombrie 1941)[3]

Referințe

  1. ^ a b Katalog der Deutschen Nationalbibliothek, accesat în  
  2. ^ „Lista membrilor Academiei de Științe din România (ASR) (1936-1948) p.2” (PDF). Arhivat din original (PDF) la . Accesat în . 
  3. ^ Decretul Regal nr. 2.854 din 13 octombrie 1941 pentru acordări de semn onorific „Răsplata Muncii”, pentru 25 ani în serviciul Statului, publicat în Monitorul Oficial, anul CIX, nr. 305 din 24 decembrie 1941, partea I-a, p. 8.020.