Speranța

În lumea de astăzi, Speranța a devenit un subiect de cea mai mare importanță și relevanță pentru diferite domenii și sectoare. Impactul său a fost notabil în societate, economie, politică, cultură și în viața de zi cu zi a oamenilor. De la apariția sa, Speranța a generat nenumărate dezbateri, discuții și analize care ne-au permis să înțelegem amploarea și impactul său în lumea de astăzi. În acest articol, vom explora în detaliu diferitele margini și aspecte legate de Speranța, analizând evoluția acestuia în timp, implicațiile și provocările sale actuale, precum și posibilele evoluții viitoare. Acesta va examina modul în care Speranța a transformat modul în care gândim, acționăm și relaționăm, precum și oportunitățile și provocările pe care le reprezintă pentru viitor.

Speranța

Afișul filmului
Titlu originarSperanța
RegizorȘerban Creangă  Modificați la Wikidata
ScenaristMihai Creangă, Ion Pavelescu, Șerban Creangă
ProducătorCasa de filme Trei
DistribuitorRADEF  Modificați la Wikidata
DistribuțieGeorge Șofrag
Val Săndulescu
Valeria Seciu
Premiera  Modificați la Wikidata
Țara România  Modificați la Wikidata
Limba originalălimba română  Modificați la Wikidata
Disponibil în românăoriginal
Prezență online
Internet Movie Database
CineMagia

Speranța este un film românesc din 1979 regizat de Șerban Creangă. Rolurile principale au fost interpretate de actorii George Șofrag, Val Săndulescu, Valeria Seciu.

Prezentare

Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.


Distribuție

Distribuția filmului este alcătuită din:[1]


Primire

Filmul a fost vizionat de 1.493.452 de spectatori în cinematografele din România, după cum atestă o situație a numărului de spectatori înregistrat de filmele românești de la data premierei și până la data de 31 decembrie 2014 alcătuită de Centrul Național al Cinematografiei.[2]

Note

  1. ^ Speranța Arhivat în , la Wayback Machine. pe site-ul All About Romanian Cinema
  2. ^ „Situația numărului de spectatori înregistrat de filmele românești ieșite în premieră până la 31.12.2014” (PDF). Centrul Național al Cinematografiei. . Arhivat din original (PDF) la . Accesat în . 

Legături externe

Vezi și